Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Csak hogy legyen ellenvélemény is: én szeretem az EarPods-ot, semmi gondom nincs a hangzással. Spotifyt használok szinte kizárólag, nekem ez a teljesítmény bőven megfelel. A külső hangzások sem zavaróak elegendő hangerő mellett.
Egyedül a kábel, amitől meg szeretnék szabadulni minél előbb, várom az AirPods utódját.
Hogy megér-e 10 ezer forintot azt mindenki maga döntse el, de pl. itt meg lehet venni olcsóbban is.
-
hemaka
nagyúr
Szinte barmi jobb, mint a gyari dobozhangu vacak. Itt van ajanlo, meg segitenek valasztani.
-
Petester
senior tag
Attól függ, mik az igényeid. Én nem szerettem, hamar cseréltem egy zárt BT fejhallgatóra. Utcán, tömegközlekedésen számomra használhatatlan volt, minden külső zaj behallatszott, elnyomta a zenét, megváltás volt betenni a fiókba.
Az áráért tudsz venni sokkal jobb agybadugós fülest is, csak igen, kell hozzá egy átalakító. Megkaptad az eladótól? Vagy veszel egy vezeték nélküli fül vagy fejhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest