Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
kchris78
üzenetére
Gyorstöltés téma: "...nem tudja az apple hasznalni mert nem igazan gyartokon ativelo szabvanyositott megoldasokrol van szo"
Szóval azért nem volt gyorstöltés eddig a _LIGHTNING_ kábelen. Értem.
Pont az Apple az a cég, aki olyan piaci erővel rendelkezik, hogy bármilyen újítás le bírjon erőszakolni a partnerek és az iparág torkán. Sőt, eddig bátran használt a létező szabványostól eltérő megoldásokat is, ha úgy érezte neki, és/vagy a felhasználóknak az úgy jobb lesz. Szóval már ne haragudj, de ez marhaság. Igazi ha akarom ez igaz, ha akarom az ellentéte igaz fanboy duma. Nekem személy szerint tetszik a 8-as széria, az 5S utána először újra, de nehéz érvelni a telefon mellet, ha az ember nem akarja, hogy egy kalap alá vegyék a hasonló hozzászólásokkal. 
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kchris78
üzenetére
A helyzet az, hogy a kozepso fiamnak s6-ja van. (17 eves)
Neha fel fel kapom, ha az van keznel, espar dolgot azon intezek, pl. hivas, vagy a neten megnezek valamit.
Soha nem tapasztaltam hibat, es o sem mondta, hogy ez, vagy az nem mukodik, vagy ujra kellett volna inditania a telefonjat.
A ket lany testvere (i6 es i6S) viszont mar tobbszor jott oda hozzam, es mutatta, hogy " nezd apa, nem reagal semmire a telefon".
Munkahelyen is van egy kollegina, aki hozta mar oda napkozben hozzam az i6s-et, hogy "megfott" mit csinaljon.
Szerencsere nalam ilyen nem volt, igaz en i7 plust hasznaltam (ha jol emlekszem) juniusig.
Most S8-am van, a frissitesekkor szokott ujraindulni, egyebkent soha, es 0, azaz nulla problemam van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- UHD filmek lejátszása
- EA Sports WRC '23
- Az időjárás ugyan szomorkás lett, de a hardverek jókedve töretlen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pont az Apple az a cég, aki olyan piaci erővel rendelkezik, hogy bármilyen újítás le bírjon erőszakolni a partnerek és az iparág torkán. Sőt, eddig bátran használt a létező szabványostól eltérő megoldásokat is, ha úgy érezte neki, és/vagy a felhasználóknak az úgy jobb lesz. Szóval már ne haragudj, de ez marhaság. Igazi ha akarom ez igaz, ha akarom az ellentéte igaz fanboy duma. Nekem személy szerint tetszik a 8-as széria, az 5S utána először újra, de nehéz érvelni a telefon mellet, ha az ember nem akarja, hogy egy kalap alá vegyék a hasonló hozzászólásokkal.