- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
kchris78 #347 üzenetére
Gyorstöltés téma: "...nem tudja az apple hasznalni mert nem igazan gyartokon ativelo szabvanyositott megoldasokrol van szo"
Szóval azért nem volt gyorstöltés eddig a _LIGHTNING_ kábelen. Értem.
Pont az Apple az a cég, aki olyan piaci erővel rendelkezik, hogy bármilyen újítás le bírjon erőszakolni a partnerek és az iparág torkán. Sőt, eddig bátran használt a létező szabványostól eltérő megoldásokat is, ha úgy érezte neki, és/vagy a felhasználóknak az úgy jobb lesz. Szóval már ne haragudj, de ez marhaság. Igazi ha akarom ez igaz, ha akarom az ellentéte igaz fanboy duma. Nekem személy szerint tetszik a 8-as széria, az 5S utána először újra, de nehéz érvelni a telefon mellet, ha az ember nem akarja, hogy egy kalap alá vegyék a hasonló hozzászólásokkal.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kchris78 #347 üzenetére
A helyzet az, hogy a kozepso fiamnak s6-ja van. (17 eves)
Neha fel fel kapom, ha az van keznel, espar dolgot azon intezek, pl. hivas, vagy a neten megnezek valamit.
Soha nem tapasztaltam hibat, es o sem mondta, hogy ez, vagy az nem mukodik, vagy ujra kellett volna inditania a telefonjat.
A ket lany testvere (i6 es i6S) viszont mar tobbszor jott oda hozzam, es mutatta, hogy " nezd apa, nem reagal semmire a telefon".
Munkahelyen is van egy kollegina, aki hozta mar oda napkozben hozzam az i6s-et, hogy "megfott" mit csinaljon.
Szerencsere nalam ilyen nem volt, igaz en i7 plust hasznaltam (ha jol emlekszem) juniusig.
Most S8-am van, a frissitesekkor szokott ujraindulni, egyebkent soha, es 0, azaz nulla problemam van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest