Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boss81
senior tag
válasz
realmadrid
üzenetére
Kinek mi a hobbija , ki mire tudja kihasználni , vagy csak villogni akar vele .
Én kifejezetten olyan tokokat használtam mindig is , hogy ne látszódjon , hogy almás készülék vagyis takarja a logót . Nem az a korosztály vagyok aki azért vásárol egy több százezer forintos készüléket , hogy elmondhassa hogy nekem ilyen is van , vagy esetleg apuci anyuci megveszi neki.
A munkámból adódóan is ki tudom használni , és jobb appok vannak rá mint a robotos platformon , valamint stabilabb . Sokszor jó hogy nem kell magammal cipelni laptopot .
De mint mondtam kinek mi . -
kchris78
veterán
válasz
realmadrid
üzenetére
Nem kell ekkora osszegben gondolkozni. Tesom fotozgat es vett egy SONY kompaktot amivel a Magyarosi Csaba is videozott sokaig, 20Mpix, nagy CCD, 4x optikai zoom, nagyon komoly gep, hasznaltan 100korul nulla hasznalati nyommal. Plusz 100-150 kozott valami Canon DSLR gepet.. Ahhoz persze lehet plusz objektivet venni millioert akar de nem kotelezo viszont a tudas a vazban benne van. Ennek barmelyike porra alazza a legjobb mobilt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest