Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
Márko88 #8499 üzenetére
Kíváncsi vagyok, mennyire fog beválni! Használd egészséggel!
Az üzemidő jobb, mint az M8-nak volt? Nagyon régóta gondolkodom én is szifonon, mert tele van a f*szom az Androidos random merülésekkel (HTC kivételével, azon sosem volt), és, hogy az appok 90%-a össze-vissza szaggat. Viszont a Jack hiánya kegyetlenül fájó pont, úgyhogy egy ideig hanyagolom még az ötletet.
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #1527 üzenetére
Androidon tökéletesen működik a multitasking. Ráadásul valós időben. Ahogy kiválasztom az appot, lehet görgetni egyből, nincs 2 másodperces lag. Még egy 10 ezres Droidon sem. (csak, hogy még jobban felidegeljelek
)
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #1370 üzenetére
Olvasgatom a topicot, tetszik a háború a két oldal között. Még itt is ebédeltem!
De erre az oltári baromságra muszáj volt már reagálnom, hogy a bekapcsolt kijelző gyakorlatilag "ugyanaz" a funkció szerintetek, mint az Active, vagy Always-On Display.
-
no more
veterán
válasz
Lord Sidious #1368 üzenetére
Szóval szerinted az, hogy feléled a kijelző ugyanaz, mint az Always On Display, vagy pl. a Motorola Active Display funkciója? .......
-
no more
veterán
válasz
Parallaxis #1287 üzenetére
Gondolom, akkor te is használsz AMOLED kijelződ Androidot, mint én.
-
no more
veterán
válasz
Parallaxis #1283 üzenetére
Ezért is erőltetik az Amoled kijelzős készülékeknél az egyébként az ergonómiával teljesen szembemenő inverz megjelenítést (fekete háttér), hogy kompenzálják a nagyobb fogyasztást.
Ez egy baromság. Nem is értem, honnan szedted ezt...
-
no more
veterán
-
no more
veterán
válasz
somogyib #883 üzenetére
Ilyenek az igazi iFan-ok (természetesen tisztelet a kivételnek, az itteni hozzászólók 90%-a kivétel). Számukra az alma logó maga a megtestesült istenség. Ezért vannak lenézve az iPhone userek általában, ezért köpködnek rájuk a fórumokon. Anyuci megvette neki a 3 kilós telefont és mivel az iskolában minden nap megverik, meg csúfolják, feljön ide és amperkodik.
Egy bölcs ember mondta vala: A stílus maga az ember.
Ha itt körbenézel, baromi sok értelmes user van, tőlük kérdezz inkább, velük kommunikálj, az ilyen tacskó féléket meg ignoráld.
(#885) wesder: +1
-
no more
veterán
válasz
Viktor0610 #871 üzenetére
dettó...
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #866 üzenetére
mert ez jóval többet tud mint a samsung ugyanennyibe kerülő fülese
Miben tud többet?
-
no more
veterán
válasz
buvartacsko #689 üzenetére
Fú, de undormány az a tok!
-
no more
veterán
Az iPhone7-ben ugyanaz a DAC van, mint a 6S-ben, de rosszabb a hangminőség, mert a lightning csak digitális hangot közvetít, nem analógot, mint a jack. Szóval rosszabb a hangminőség, mint a 6S-en volt.
Amióta nincs Jobs, ezek visszafelé fejlődnek...
Első videó.
-
no more
veterán
válasz
aprokaroka87 #663 üzenetére
Hülyét is kapnék, ha bohóckodnom kéne ilyesmivel... Nagyon elavult dolog, mint az iTunes mizéria is. Elvileg az Apple mindig elodobja az elavult dolgokat (mint most pl. a jack, lol), az iTunes-t mégsem kukázták még.
-
no more
veterán
válasz
pető bá' #656 üzenetére
Nem tudom, mit hisztiznek a lossless miatt, eddig csak HTC-n hallottam a különbséget FLAC és MP3 között, ott is annyi, hogy hangosabb volt a zene, meg -talán- picit teltebbek voltak a hangok. De gondolom ehhez is kell egy 150 ezres Bose füles, hogy hallhatólegyen a különbség. Szeerintem nem mindenki használ olyat. Egy mezei 320kbps MP3 szám tökéletesen szól egy csúcstelefonon.
-
no more
veterán
válasz
aprokaroka87 #638 üzenetére
Nyilván tudnak, mert mindig is monoban rögzítettek hangot az iPhone-ok.
-
no more
veterán
válasz
aprokaroka87 #493 üzenetére
Nagyobb felbontású kijelzőnél fél nap alatt lemerülne a telefon. Ezért van csak a Pluszban, ott nagy az akksi is.
-
no more
veterán
És elnézve a itunes bevételeit és az Apple Music növekvő felhasználói bázisát, nem úgy tűnik hogy rossz irányban mennek
Rá vannak kényszerítve a felhasználók. Nem azért használják, mert szeretik, meg mert mekkora királyság az Apple Music és társai, hanem, mert nincs más választásuk. Mondjuk most, hogy már alapból 32GB-osak a telefonok, többen fogják telepakolni őket zenével, filmekkel, stb...
-
no more
veterán
Hát, ez a kamera elég gyér, főleg low-lightban... Valamelyik oldalon láttam fotókat, még színes képzaj is volt rajtuk. De nappal sem nagy cucc ez a fényképező, mondjuk belefér az átlagba. A sztereó hangszóró viszont plusz pont!
(#204) idntknow666: Miben másabb? Ugyanez a szenzor... ott maximum szét PS-elték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Számos újítás került az idei iPhone-ba, de a legtöbben valószínűleg arra fognak belőle emlékezni, hogy ez az Apple első olyan mobilja, amin nincs jack csatlakozó.
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest