- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimsky
csendes tag
Olvastam, hogy munkára használod.
A véleményed kapcsolódott a forúmtémahoz, csak az én akkus üzemidő hozzászólásomhoz nem."Lehet bármiben 5000-es akku, ha telefonálás közben használhatatlan sebességgel megy a hotspot, a net, vagy éppen az alkalmazások közöti váltás, főleg ha még közbe jön egy kis bluetooth kihangosítás vagy ilyesmi..."
Bocsánat! Ezek szerint te használtad?... hogy tudod, hogy lassú, és a nagybetűs "Munkára" alkalmatlan?
... vagy csak.... "Ahelyett, hogy tapasztalatok lennének írva, nem pedig ilyen képzelgések, meg fanatikus viták."?Én használom az illető készüléket és se nem reklámozom, se nem ajánlom, csak példának említettem, párhuzamba állítva, az ezen fórumon kivesézett párját ritkító telefonnal.
Mindemellett tiszteletben tartom véleményedet, hogy neked csak ez felel meg. Kinek a pap kinek a papné... soha nem voltam sem fanatikus sem elfogult egyik rendszerrel vagy márkával szemben sem. -
szimsky
csendes tag
Sajnos nem laggol és még csak nem is lassú, és nem is írja percenként, hogy "Hiba". Szóval nincs tökéletes eszköz ez tény. De nem kell azt sugallni, hogy ezen kívül a többi használhatatlan, nincs olyan hatalmas különbség a használhatóság terén, mint ahogy az elő van adva egyesek által. Az is lehet, (nem mértem stopperrel) hogy egy alkalmazás iphone-on tizedmásodpercekkel gyorsabban nyílik meg, de a gyakorlatban, tessék mondani, hol van ennek jelentősége? Főleg ha telefonálásra és netezésre használod. Az árban viszont nagyon nagy a különbség.
De... ,hogy hozzászólásom témajánál maradjunk, ami arról szólt, hogy "... Nem kell tölteni napközben mint a többi szart", ez eléggé "erős" kifejezés ahhoz képest, hogy ez üzemidőben meg sem közelíti az általam említett telefont.
Nagyon sok érvet fel lehet hozni az i7 csodálatosságára, amit nem vitatok, de maradjunk a száraz tényeknél. -
szimsky
csendes tag
"Mi a fenének? Nem kell tölteni napközben, mint a többi szart.... "
Khm! Lenovo Vibe P1 Pro. 5000 mAh, 5,5 hüvelyk FullHD. Intenzív használattal 1,5-2 nap, könnyedebben 4-5 nap, energiatakarékos módban fogalmam sincs mennyi lehet az üzemideje. Rocket charger 2.0 fél óra alatt 65%-ra tölti, 1 óra 20 perc alatt teljesen. Két SIM foglalat és 256 GB bővíthetőség. Fémház. Biometrikus azonosító. Üzletileg. Harmadáron. Csókolom!
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged