- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsz
senior tag
Munkára használom!!! Olvass vissza! Leírtam százszor, hogy hol vérzik el a többi telefon, és hogy adatfrgalom+hanghívás-ra nem tesztelik a telefont sehol!
Nem sugalltam semmit. Leírtam mely telefonok váltak be.Lehet bármiben 5000-es akku, ha telefonálás közben használhatatlan sebességgel megy a hotspot, a net, vagy éppen az alkalmazások közöti váltás, főleg ha még közbe jön egy kis bluetooth kihangosítás vagy ilyesmi...
Én így használom. - vélemyényem kapcsolódott a fórum témájához.
Egy szakmai fórumba egyesek azért jönnek, hogy más telefont ajánljanak, istenítenek, vérre menően fan módon kezelik a helyzetet. Ezt a trollkodást, ami itt megy...
Ahelyett, hogy tapasztalatok lennének írva, nem pedig ilyen képzelgések, meg fanatikus viták.
Egyfajta használati módszerre írtam. Ami nálam munka. És nem a hagyományos telefonálok kettőt, netezek kettőt...
-
davidsz
senior tag
Akkor vedd azt, ha neked megfelel!
Adatforgalom + beszédhívás együtt alkalmatlan munkára. Lassulás lagg, sebességcsökkenés ... nekem nem jött be.
i7 tudja mindezt, ami nekem kell. Előzőleg ugyan ezt a melót végeztem Honor 7, S6 Edge plusz-al ... sok sok más telefon, meg nem hozta azt, ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest