- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika89
csendes tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem , mint friss IOS használó.
Fb messengeren , hogy tudom azt beállítani , hogy az üzenetet csak rezegve jelezze ? Ha az értesítéseknél kikapcsolom a hangot , akkor rezegni sem rezeg. Néma üzemmódban működik csak a hang nélküli rezgés. Remelem tudtok benne segíteni.
Köszönöm -
Lacika89
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég tettem fel a kérdést , hogy note4 után milyen akkuidőre számíthatok. 4 napja van meg az I7 és nagyon kellemesen csalódtam.... Az én használati szokásaim mellet ugyan azt az üzemidőt érem el vele mint anno az új note4-el. ( a mostani 2 éves állapotról inkább ne is beszéljünk).
Viszont lenne egy kérdésem , mint friss IOS használó.
Fb messengeren , hogy tudom azt beállítani , hogy az üzenetet csak rezegve jelezze ? Ha az értesítéseknél kikapcsolom a hangot , akkor rezegni sem rezeg. Néma üzemmódban működik csak a hang nélküli rezgés. Remelem tudtok benne segíteni.
Köszönöm -
Lacika89
csendes tag
Igazság szerint , az átlagos napi használat nálam ilyen mód alakul :
2 óra böngészés , 10-15 email, 1 óra Facebook és messenger eközben. Játszani sosem játszok. Így ha nekem 8-9 órát el megy töltés nélkül ,elégedett leszek.
Még egy kérdésem lenne. Ha kihangosítva telefonálok , és közben szeretnék böngészni illetve névjegyzéket nézni és email fiókba betekinteni, nem okoz problémát a programok közti váltás? Mármint nem tölti újra őket? Köszönöm az eddigi építő válaszokat 😊 -
-
Lacika89
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne hogy note 4-ről váltanék Iphone 7-re , mivel tudjuk , hogy mi történt a note7-el, van valakinek tapasztalata , hogy mennyire lenne szokatlan a Samsung után ? A kisebb méret természetesen nem baj , üzemidő tekintetében viszont kíváncsi lennék, hogy mit tud a készülék. Email, telefonálás, böngészés a fő csapásirány.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest