-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
adrian87 #16226 üzenetére
Kb 500 ciklus kell ahhoz hogy az akku max 80%os legyen max. Nekem ez anno az 5sben 2 év alatt ment végbe és akksi cserével használtam meg 2 évig . 7es csak csak fel évig volt, jelenleg X van lassan egy éve és 192 ciklusnal járok. Úgy gondolom az én használaton mellett 2 évig bírja egy akksi.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
adrian87 #16208 üzenetére
Nehéz mit ajánlani mert ez attól is függ mennyit szánsz rá. De 65-80-ért már itt az aprón is kapni jobb állapotú i7-et. Az iphone ára sajnos sok, ez az apple üzletpolitika, ha nem lerúgott agyonhasznált telefont szeretnél, akkor az sajnos drágább lesz. Persze lehet más gyártóknak van olyan telefonja ennyi pénzért ami tökéletes lehet erre a célra. Pl Xiaominak vannak jó ár érték telefonjai.
Viszont ha ilyen 2-3 éves modellben gondolkozol, biztos hogy nagyon hamar akksi cserés lesz ami plusz költség.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
adrian87 #16206 üzenetére
Én továbbra sem mennék bele, ez a garancia is érdekes dolog mert biztosan valami utangyartott közel sem az eredetivel megegyező alkatrészeket használ mivel nem hivatalos szervizről van szó, én biztosan az applehez vinném, főleg ha a kijelzővel lesznek gondol később. De kívánom , hogy ne legyen!
Egyébként maga a telefon mennyi idős? Egy 2-3 éves telefon nem biztos hogy kihúz még 2-3 évet amit te szeretnél.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz
adrian87 #16204 üzenetére
Szia!
Szerintem borzasztó rossz ötlet. Mi a garancia, hogy nem adja meg magát holnap?
Az új ára sem vészes már, de ha használtan is hibásat vennél, az szerintem nem éri meg. Egy akksi sem bírja 3 évig iPhone-ban.
Szerintem 80 körül már találsz olyan i7-et ami hibátlan állapotban van, persze az is kérdés, hogy mennyiért sóznák rá ezt a hibás telefont.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest