- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
így van a5 2016-ról jöttem ami a szervizet is megjárta , mert behalt az ujjlenyomat olvasója és megadta magát az android.. tegnap egész nap nyomkodtam az i7 et lazán kibír 1 napot - ha figyelsz rá akkor még 2 napot is kibír. Én nem akarok semmit se lehúzni, de annyira egyben van minden a telefon, a rendszer, a letöltési sebesség wifin is elképesztő... Nálam semmi bug nincs csak pozitív a IOS.. ha lenne pénzem vennék egy macbook pro-t is, de azt akkor ha nyertem a lottón
-
ben5001
tag
Az appok fejlesztőin múlik, hogy milyen nyelvekre "lokalizálják" az alkalmazásaikat.
Amennyire "rémlik", maga az iOS és a "gyárilag benne lévő alkalmazások" tudnak magyarul. A többihez nem sok köze van az Apple-nek. (Nem lehet kötelezővé tenni, hogy minden app a világ összes nyelvére "lokalizálva" legyen,) -
Gsx-rr
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
Nekem volt s7e is, engem nem zavar, szóval felőlem mondhatod, nem rég adtam el, párhuzamosan használtam i7 mellett, ez nem az a topik, ahol az i7-ről vagy jót vagy semmit, szóval hallgatlak
Azoknak az olvtársaknak segítesz, akik váltanának, de bizonytalanok, ha leírod a hiányosságokat kulturált formában. -
Ed Parker
nagyúr
Na most ha a számok jönnek nincs para, a befektetők nyugodtak, mindenki happy kivéve a felhasználókat.
Az van míg az Apple egy garázs cég volt, kellett nyalni a júzerekért és a legjobbat letenni az asztalra.
Most hogy az övéké a világ legdrágább cége leszarhatják, mert annyi pénzük van hogy kilóra bármit megverhetnek. -
-Ben-
veterán
Se maga az iPhone (készülék), se az iOS nem olyan már, mint volt. Az iOS10 eddig az i7 -en fut a legrosszabban. Nálam is szaggat, laggol... Korábban ilyen elképzelhetetlen volt. Remélem, hogy összeszedik magukat, de nem vagyok abban biztos, hogy július előtt sor kerül erre.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha safari vagy az már iOS bug, erre meg kifognak dobi egy gyors iOS finomhangolásos frissítést...
Engem az idegesít pl van egy fotós app amit használok (Hello Camera), na itt most 10.2-es frissítéssel amit fotozok nem nyitja meg a program, mert nem kompatibilis 10.2-vel még, és régen is volt már hogy az app fejlesztők csak rá hónapokkal csinálták meg, szóval addig használni se tudtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest