- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`Ezzel az a baj, hogy aki 1-2 év alatt költött teszem azt 100 $-t alkalmazásokra Androidon, vagy WP-n az csak azért nem fog visszajönni, mert iPhone-ból is van nagyobb.`
Aki $100-200-at koltott Androidon vagy WP-re, az szerintem koltott ugyanennyit az AppStore-ban is
Tehat nagy valoszinuseggel hasonlo applikaciokat vett meg Androidra, mint amiket korabban hasznalt iOS-en.
`És itt cseszte el az Apple a nagy telefonok kiadását, egy heavy user nem fogja megvenni a sokszor elég borsos árú appjait egy másik platformon.`
-Az Appok egy resze iOS-re is ingyenes. Mellesleg aki okostelefont vesz, az ne akarjon mar sporolni a 300 forintos appokon szerintem.. Az olyan filleres....
@RECSKA:
Sok mindenben a legjobb, ez a tesztbol is kiderult...
-
rayoliviero
veterán
G2-n sajnos sz@r a Line, Messenger hang is, sőt a GSM hívás is. Szóval az a telefon mindenre jó, amit Te annyira dícsérsz mindig, csak telefonlásra alkalmatlan. A másik, hogy sárgásodnak rendesen. A Tiéd is úgy tudom gariban volt javítva. az enyém sorsa is ez lesz, mert szép sárga a kijelző, ha bemelgszik. És csak bízni tudok benne, hogy nem karcolják agyonra a telefont, mert a "megbízható" Telemax szervizeli, de az Lg központi szervize sem sokkal jobb, amiket írnak róla a felhasználók.
-
Touch-ko
őstag
Nekem iPhone6 (64GB) van.
Sajat tapasztalat egy het hasznalat utan:
Nem szaggat nalam, nem karcos es nem hajlott meg el. Szerintem lehet, hogy en csinalok valamit rosszul, de normalis hasznalatkor nem cseszodik el.Mas:
Az ertekelesnel az ar miatt lett tetszett?
Nemtudom hogyan lehet egy meg forgalomban sem levo telefon ararol ilyen kovetkeztetest levonni.. Egy szurkeimportos telefon nana, hogy draga, foleg ugy, hogy Mo-n nem is lehet nagyon kapni..
Megszoktam mar, hogy iPhone nem kap tetszettnel jobb plecsnit, de az indokok valami elkepesztoen gyengek
-
rayoliviero
veterán
Ja, persze... A G2 is akad, sárgul a kijelző, a GSM és Viber hívás hangminősége pedig nulla az iPhone-hoz képest és a Viber visszhangzik is. A hangon sikerült javítanom custom ROM-okkal, de így is messze elmarad az i5 hangminőségétől. A visszhangot pedig teljesen megszüntetni nem lehet, akármilyen ROM-ot teszek fel. És az LG gagyi műanyag háza viccnek is rossz. A másik, hogy nem olyan régen vettem közel 140 000 Ft-ért és most szerintem 70-ért nem tudnám eladni. Az iPhone sokba került, de tartotta is az árát, 2 év után is gyorsan és jó áron tudtam eladni az iPhone-jaimat.
Ha már droidos teló, akkor a HTC One M8 az, amit kellett volna választanom, az nem lett volna csalódás iPhone után.
-
Gicz
addikt
Hát az sokkal jobban zavart h a knock knock felkelés 10-ből csak kb 7 szer működött... irtó ronda volt a kontaktlista az üzenetek menü, még G2 topikban ajánlott zenelejátszóval sem volt fokozatmentes a hangerőállítás, normális push notification csak aheartbeat babrálás után van, meg akor még ez az FR reset vagy mi, amiről még nem is hallottam eddig....
köszi de nem
-
Parallaxis
addikt
Egyébként majd miközben rohansz az i6-ért nézz majd meg pár videót amin azt mutatják, hogy akad szét a menü. Tudom tudom.. az csak trükkfelvétel.
Azt ugye tudod, hogy több mint 10 millió iPhone 6-ot adtak már el.. Ha ez tényleges probléma lenne, akkor nem kellett volna a hatereknek kiizzadni ezt a kettétörős marhaságot, hanem szépen olvashatnánk már a lagg-gate-et
-
Parallaxis
addikt
Mint azt a hsz-emben ki is fejtettem, ez a jövőre vonatkozik.
Ha egy xBox 360-ba elég 512 MB memória, akkor ugyan már, egy mobil játéknak nem hinném, hogy ne lenne elég 1 GB.
Nagy az iOS-es eszközök száma, de egy idő után nem éri majd meg első számú rendszerként kezelni, mert a konkurenciánál jobbak a lehetőségek.
A konkurencia fragmentált platformja minden, csak nem jobb lehetőség egy fejlesztőnek, ez eddig sem volt máshogy és eztán sem lesz. Arról nem beszélve, hogy mutass nekem egy fejlesztőt, amelyik nekiáll komolyan optimalizálni és dolgozni droid alá, hogy utána szépen lewarezolják a munkáját.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Elektromos autók - motorok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest