Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhurgoyf
tag
Üdv mindenki!
Ha már kérdezték előttem, bocsánat.
iPhone 6Plus-t érdemes iOS12-re frissíteni? Próbáltam Google barátunkat kérdezni, de megoszlanak a vélemények erősen. Van, aki szerint gyorsabb, mint a 10, mások szerint lassabb lesz, és ez már ahhoz régi telefon.
Ki mit tud/gondol?
-
törölt tag
Sziasztok!
A hétvégén kapnék 15 ezerért egy Iphone 6 készüléket .Az lenne a kérdésem 5 s-röl érdemes lenne váltani ? Állítólag most lett benne akksi cserélve a iphone 6-ba amit vennék. Gyorsaságba valamit észre lehet venni ?
-
kbyte1024
veterán
Sziasztok szakik
volna egy kérdésem. Ez az első iphonom, kaptam egyet és minden frankó, csak akitol kaptam nem tudja az Apple id-t vagy mit. A mailfiokja amivel anno csinálta az sincs már meg. Én csináltam sajatot de először kikène lépni az ovebol. Mi a megoldás ilyenkor?
-
sum-blink
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni. Nem ismeri fel Windows a telefonomat. Tölti és más gépeken elérhető a tárhely is, tehát valami driver hiba lehet. Eleinte csak üresnek mutatta a tárhelyet, ekkor letöröltem minden apple szoftvert, az iTunest is. De már az üres tárhely sem jelenik meg. (Win 8-at használok.)
-
válasz
HELLAFLUSH #12382 üzenetére
Ezután már nem jön újabb sms, kb. 99% hogy azóta a telefon már rég független. Én is így csináltam, nagyjából egy hónappal korábban elindítottam, mint hogy tudtam, hogy új kártya megy bele, és nem jött semmilyen új jelzés, de mikor beletettem a kártyát, már független volt.
-
válasz
HELLAFLUSH #12382 üzenetére
Sokszor nem küldenek SMS-t miután független. Dobj bele egy másik kártyát ellenőrzésképp!
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok!
hátha tud valaki információval szolgálni
adott egy iphone 6 64GB Telekom függő, aminek elindítottam már a függetlenítését a szolgáltatónál ,viszont mintha megakadt volna valahol.dec 23-án ezt az üzenetet kaptam:
Tisztelt ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI szám alapján készülékének feloldása hosszabb időt vesz igénybe. A sikeres feloldás elindításáról SMS üzenetben fogjuk tájékoztatni.január 3. SMS:
Tisztelt ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a megadott IMEI szám alapján készüléke feloldás alatt van.
Az iphone készülékével kapcsolatos további teendőkért kérjük, keresse fel a www.telekom.hu/fuggetlenites weboldalt.sajnos itt elakadtam és azóta se jött SMS
ilyen sokáig tartana a függetlenítés? -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Ma tulajdonosa lettem egy hasznaltnak. A 6s topikban meg itt is látom az akksi mizériát. Azt írja ez az okos hogy 77%-os. Gondoltam nem mai csirke még egész jól hangzik,amíg le nem frissitettem mert az idő alatt nem tudom mennyit de rengeteget leszivott. Kérdésem az lenne hogy mire szamitsak? Lehet hogy ez nem lassul be csak adatbankal kell járkálni ? Vagy pont szarul jött ki a frissítés utáni nagy visszaesés illetve hogy rá fél órára nézegetem az akksi garfikonokat itt a fórumon? -
-
törölt tag
Üdv. Valami normális kijelzőfóliát tud valaki javasolni 6s-re? Ez a 3 ezer forintos üvegfólia egy nagy rakás sz.r. Egy hónap alatt a másodikat fogyasztom, 2 hetet bír, majd a szélénél megtörik és elreped. Sehol se találok sima fóliát, az hiába karcolódik, de legalább nem törik el a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok megjelent az IOS12.1 ma! Valaki frissítette esetleg, tapasztalat?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy ilyen telefont a barátnőmnek. Az akksi 90%-os, de mégis napi 2x kell tölteni, pedig elmondása szerint nem nyomogatja annyit, hogy kellene. Ötlet?
-
lolal
senior tag
válasz
wildandreas #12359 üzenetére
gyanús, hogy alaplapi hiba, vagy valami hasonló , recoverybe betudod tenni ?
-
swoody
senior tag
válasz
cintula187 #12358 üzenetére
Szia!
A könyvekbe ha bemész, akkor ott le tudod tölteni a használati útmutatót.
-
wildandreas
csendes tag
Sziasztok.
A mai napon egy olyan probléma merült fel,hogy a telefonom nem fogadja a kártyát.
Nincs szolgáltatás,
Nem lehet hívást indítani/fogadni és ugyan ez az SMS-ékkel.
Ma meg semmi baja nem volt,de délután lemerült,és mikor itthon fel raktam tölteni már nem fogadta a kártyát.
PIN-kódot se kért.
Próbálgattam ki-be kapcsolni de semmi.
Be léptem a beállításokba azon belül a mobil hálózatba és ott azt írta hogy
“”Frissítés szükséges hogy használható legyen a mobil adatforgalom ezen az iPhone-on””
Ekkor át léptem az általános beállításokba és azon belül a szoftver frissítésbe.
Le akartam tölteni a frissítést remélve hogy attól megjavul.
De azt írta hogy “”a frissítés nem ellenőrizhető az ios 12.0.1 ellenőrzése sikertelen volt,mert ön nem kapcsolódik az internethez””
Miközben a telefon wifi-re volt csatlakozva.
Ezt is próbáltam többször is.
Valami ötlet esetleg valakinek hogy mi lehet a gond?
Előre is koszonom a válaszokat. -
cintula187
addikt
Hali!
Tudtok ehhez letölthető használati útmutatót?
Apámnak kéne legalább az alap működésekhez, hogy legyen mankója.
Online is jó végülis, csak teló vagy legalább IOS 12 specifikus legyen. -
hentes555
senior tag
Nem napi használatra tervezem venni, inkább csak ismerkedni az iOS-el, vagy ha úgy tetszik, mégnézni "Milyen a hangulat tifelétek"
. 7-esre pénzem sem lenne. Ezt inkább úgy akarom, hogy megveszem, megcsináltatom szervízben, használom egy kicsit, majd továbbadom. A Touch IC cserét még lenyelem, de ha képernyőt is cserélni kell, akkor már jobban meggondolom a dolgot.
-
hentes555
senior tag
És egy másik dolog. A telefon kijelzője abszolút nem érzékel és így néz ki (bal alsó sarok sötétebb folt+képernyő alján világos csík) Ez lehet touch IC hiba miatt mindkettő vagy a kijelző is biztosan cserés?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 6, amit meg szeretnék vásárolni, van olyan oldal, ahol megbízhatóan le tudom ellenőrizni, hogy icloud záras-e a készülék?
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
nem vagyok nagy Apple használó, párom panaszkodik, hogy elkezdett nagyon gyorsan merülni a telefonja (2+ éve nyúzza már). tartok tőle, hogy ez nem feltétlen OS, hanem akku baj lesz már.
ettől függetlenül olvastam, hogy a 12-vel sok a pozitív vélemény, ellenben valakinek az akku időt még jobban leharapta. jelenleg 11.2.6. van a készüléken, februári riliz, szerintetek érdemes lehet így is ráengedni a 12-őt?
ui.: nyilván nem tenyérjóslást kérek, úgy bővíteném ki inkább, hogy a fenti 11-es verzióval volt-e valakinek akku gondja?
köszi előre is, ha tudtok tippet adni
[ Szerkesztve ]
-
lolal
senior tag
Hali Újra mindenkinek !
Nem tudom mi történt, de a napokban arra lettem figyelmes, hogy a home gombom lenyomáskor kattan eggyet. Ne nézzetek hülyének, tudom kell is neki
, de ez más milyen. Valahogy, sokkal hangosabbm mint pl édesanyám 6osánál. Nagyobbat is kattan. Funkcióját ellátja, teszi a dolgát, csak mégis picit zavaró. Nem értem, hogy miért van. Pedig semmit nem csináltam másképp mint eddig. Oké, valószínűleg ünnepek alatt egy XR veszi át a helyét, de mindenesetre zavar. Ti tudtok valamit esetleg miért lehet ?
-
lolal
senior tag
válasz
cintula187 #12342 üzenetére
Sajnos a kollégának igaza van. Ha nem tudod igazolni akkor egyenlőre ipari hulladék. Alkatrésznek talán elmegy aprón.
-
törölt tag
válasz
cintula187 #12342 üzenetére
Ha nem tudod igazolni, hogy a tiéd, senki nem fog foglalkozni vele.
-
cintula187
addikt
válasz
lugosi #12313 üzenetére
Megjött a készülék. Akkuja kuka, 8 % ig tölt, de recoverybe se tudok vele menni ,emrt egyből lemerül a mutatványtól, amíg nincs beledugva valami kábel.
6 számjegyű passcode -ot kér, tehát feloldani se tudom. Az előző tulaj 4 számjegyet adott meg, de avval nem tudom feloldani.
Akku cserére tehát tuti megy a szervízbe. Tudják ott majd gyári állapotba állítani, hogy mint új tulaj használni tudjam ilyenkor?
köszi
-
barrasz
aktív tag
Mióta frissítettem IOS12-re azóta nagyon merül a telefon. Tegnap azt a tanácsot kaptam,hogy kapcsoljam ki a képernyőidő funkciót. A mai napon már elég tisztességes volt az akkumulátor állapota,remélem marad is.
-
solties
tag
Sziasztok!
Észrevettétek, hogy iOS12 alatt eltűnt a bluetooth ikon az állapotsorról? Pontosabban meg se jelenik bekapcsolás esetén!
A bluetooth ettől még működik, de picit idegesítő!
Vagy csak nálam van így? -
arkades
senior tag
Valakinek szokott olyat csinálni a telefon, hogy hívásnál nem lehet elhúzni a csúszkát?
-
lolal
senior tag
Eddig kinek milyen tapasztalatai vannak az új iOS 12-vel. Nekem pozitív.
-
-
arkades
senior tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen telefont, és nem tudom az iPad-em biztonsági mentését rátenni.
Azt írja, hogy a bizt. mentés sérült, vagy nem kompatibilis a visszaállítani kívánt iPhone-nal.
Ez mitől van, mit lehet tenni?
Mindkét gépen 11.4-es szoftver van. -
HELLAFLUSH
őstag
válasz
janakbacsi #12321 üzenetére
Szerintem felejtős, semmi márka jelzés nincs rajta
viszont amit fentebb linkektem az garantáltan jó.
Anno amikor a szervízben dolgoztam, ott is ilyeneket szereltünk be és nem volt rájuk panasz
Kétes eredetűekkel vigyázni kell, mert könnyen felpúposodhat aminek az lesz az eredménye, hogy felnyomja a kijelzőt, roszabb esetben a töltés vezérlő IC-t is tönkre vághatja. -
janakbacsi
őstag
ez az akku jó lehet vajon?
[link] -
janakbacsi
őstag
-
Giovan!
addikt
válasz
HELLAFLUSH #12316 üzenetére
Pontosan milyen márkájút vettél, ami 11$-ért hozza az eredeti szintjét? Nem gondolkodom cserén, puszta kíváncsiságból érdekelne.
-
lolal
senior tag
válasz
HELLAFLUSH #12316 üzenetére
Én is cserén gondolkodom, csak egy kicsit árnyaltabb a téma. Már régóta iOS felhasználó vagyok, de a napokban láttam mozgásban egy Xiaomi Mi8 at és nagyon megtetszett. Ráadásul az ára is elég kedvező. Itt jön még hozzá hogy az öregecske laptopomat is lekelletne cserélnem. Itt meg gondolkozóban vagyok, 3 eshetőségen. Egy új MB Air ? Vagy új MI Netbook Air ? De akkor telefonnak is Mi8 at vennék. Szerintetek
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
janakbacsi #12314 üzenetére
Enyém is eladó lesz ami szintén akku cserés, de én kicserélem magamnak
jelenleg az új aksit várom kínából ami hozza a gyári értékeket és csak 11$-volt.
Szerintem érdemes cserélni, mert úgy is alkudoznának miatta, viszont a 10ezres cserét sokkallom...értem én, hogy munkadíj meg minden..de a szervízekben se tesznek bele "jobb aksit"
-
válasz
janakbacsi #12314 üzenetére
Írd bele a hirdetésbe, hogy igény esetén kicserélteted de akkor +10e.
Amúgy szerintem
.
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
4 éves készülékemet el kellene adni. érdemes benne 10 ezer forintért akkut cseréltetni? el lehet adni úgy majd drágábban?
-
válasz
cintula187 #12312 üzenetére
Jól.
-
válasz
cintula187 #12309 üzenetére
Resetelve és icloudból kijelentkezve, plusz iPhone keresés kikapcsolva lenne jó.
-
Eztis_Aztis
tag
válasz
cintula187 #12309 üzenetére
Csak az icloud a probléma szerintem, de a szakértők biztos tudnak érdemi választ adni.
-
cintula187
addikt
válasz
Eztis_Aztis #12301 üzenetére
Na várjatok ez lehet engem is érint. Én a 6-ost külföldi rokontól kapom. Kérjem meg, hogy resetelve küldje a telefont? Mert ha annyira bolond, hogy lock olva van akkor én már resetelni nem tudom? Vagy Itunes -al lehet?
-
válasz
Eztis_Aztis #12301 üzenetére
Szívesen, örülök hogy sikerült és sajnálom hogy átverték az ismerősöd.
Nem lehet hogy csak nem jelentkezett ki az előző tulaj? -
lolal
senior tag
válasz
sebijani1982 #12303 üzenetére
Teljes mértékben. Gyorsabb lett érezhetően, mint a 11-el volt. Főként a gyári appok során. Kicsit megint úgy érzi az ember, hogy visszakapta a régi telefonját.
-
sebijani1982
senior tag
Köszönöm!
-
Giovan!
addikt
válasz
Érdemes.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Én már két napja használom, érezhetően jobb mint az előző verzió
kamerát pl sokkal gyorsabban megnyitja meg az alkalmazásokat is, akku is jobban bírja egy picit.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Érdemes Iphone 6-ra feltenni az IOS 12-t? Nem vagyok otthon az almák világában, korábban volt, hogy frissítés után probléma volt. Gyermeké a telefon, ezért kérdezem.
-
Rolee87
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- További aktív témák...