- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
tylerddd #12010 üzenetére
Nem mondtam, hogy mind tönkremegy, de azért ne az legyen már a normális, hogy kidobunk 100e Ft-ot egy gari nélküli telefonra, mely nyugodtan lehet 2 éves is. 2 évesen jó eséllyel az akksi is közel sem tudja a gyári időket hozni, stb.
Értem én, hogy itt mindenki dobálja a pénzt ha kell ha nem, de azért ha valaki láthatóan épp csak összeszedte a pénzt egy drágább telefonra azért ne akarjuk már megvetetni vele garancia nélkül. Elég sok embert szíven ütne ha a 100e Ft-os telefonra még 30-at rá kellene költeni csak azért mert spórolt vásárláskor, és valószínűleg rá sem tudja majd költeni azt a pénzt.
Sőt 100-ért már van alig törött i6 is, miért ne vegye azt? Azt megcsináltatja és spórol mondjuk 70-et egy újhoz képest, az meg kit érdekel ha nem lesz pénze javíttatni csak 1 év múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik
- Nyaralás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED monitor topik
- SSD kibeszélő
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest