- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TKSTAR TK905
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamy
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy amennyiben lehetséges, hol lehet beállítani azt, hogyha küldenek nekem imessaget, akkor az illető ne lássa, hogy én elolvastam?
Én úgy tudtam, nem lehet beállítani, de mégis van egy ismerősöm, akinél sosem látom, hogy elolvasta volna, ha küldök neki üzit, csak az van kiírva, hogy kézbesítve. Válaszol is rá, tehát biztosan elolvasta
Illetve még az érdekelne, ha egy smsnél (imessage) nem látom, hogy kézbesítve, tehát semmit nem ír ki, akkor létezik, hogy meg sem kapta több nap után sem?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP szerverek áron alul
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest