- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
assemble #1649 üzenetére
"A foto feltoltest is erosen ketlem hogy barmikor a hatterben meg tudna csinalni egy 3rd party app (mint pl g+), legfeljebb ha elinditod, mikozben hasznalod, es meg utana esetleg 10 percig aztan mar biztosan nem."
Ehhez nem kell külső app, sőt semmilyen app. iOS6 hozta el, hogy ha fényképeztél a fotót automatikusan feltölti iCloud-ba. (Nem kell, hogy töltőn legyen, teljesen automatikusan oldja meg) Ezek után a fotók maguktól, minden nemű beaavatkozás nélkül letöltődnek a többi iOS kütyüdre, vagy PC-re, mac-re. Egy példa: lövök pár képet, hazaérve ott virít apple tv-n, iPad-en, mindezt úgy, hogy semmit nem tettem ezért, nem bűvészkedtem app-okkal.
Szerk: ezt pl tudja az android? Hogy automatikusan felkerülnek a képek az otthoni gépedre, egy mappába, vagy táblagépre.
-
Phantomhive
aktív tag
válasz
assemble #1649 üzenetére
ha ennyire ragaszkodunk a real time scrobble létéhez, akkor tessék
a határt az okostelefon/butafon között viszont nagyon határozottan meghúztad bal sarokban az android, jobb sarokban az iphoneal. biztos én nekem nincsenek magas elvárásaim, de baromi túlzónak érzem azt, hogy az iphone butatelefon azért, mert nem hippi módon nyílt rendszer. szép gondolat a nyíltság, meg minden, de lássuk be, hogy a zárt rendszerek stabilitásban és megbízhatóságban(és sok esetben alkalmazásminőségben) sosem fogják utolérni a zárt konkurenseket. a platform- és gyártóválasztás mindig is kompromisszumigényes dolog volt és egyenesen kijelenteni a másikéről, hogy butafone, mert nem tud szabad multitaskingot több, mint elfogultság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iOS alkalmazások
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged