Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz assemble #1649 üzenetére

ha ennyire ragaszkodunk a real time scrobble létéhez, akkor tessék

a határt az okostelefon/butafon között viszont nagyon határozottan meghúztad bal sarokban az android, jobb sarokban az iphoneal. biztos én nekem nincsenek magas elvárásaim, de baromi túlzónak érzem azt, hogy az iphone butatelefon azért, mert nem hippi módon nyílt rendszer. szép gondolat a nyíltság, meg minden, de lássuk be, hogy a zárt rendszerek stabilitásban és megbízhatóságban(és sok esetben alkalmazásminőségben) sosem fogják utolérni a zárt konkurenseket. a platform- és gyártóválasztás mindig is kompromisszumigényes dolog volt és egyenesen kijelenteni a másikéről, hogy butafone, mert nem tud szabad multitaskingot több, mint elfogultság.

[...] and on the sixth day God created Manchester

• irgum

addikt

válasz assemble #1649 üzenetére

"A foto feltoltest is erosen ketlem hogy barmikor a hatterben meg tudna csinalni egy 3rd party app (mint pl g+), legfeljebb ha elinditod, mikozben hasznalod, es meg utana esetleg 10 percig aztan mar biztosan nem."

Ehhez nem kell külső app, sőt semmilyen app. iOS6 hozta el, hogy ha fényképeztél a fotót automatikusan feltölti iCloud-ba. (Nem kell, hogy töltőn legyen, teljesen automatikusan oldja meg) Ezek után a fotók maguktól, minden nemű beaavatkozás nélkül letöltődnek a többi iOS kütyüdre, vagy PC-re, mac-re. Egy példa: lövök pár képet, hazaérve ott virít apple tv-n, iPad-en, mindezt úgy, hogy semmit nem tettem ezért, nem bűvészkedtem app-okkal.

Szerk: ezt pl tudja az android? Hogy automatikusan felkerülnek a képek az otthoni gépedre, egy mappába, vagy táblagépre.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák