- Yettel topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Milyen GPS-t vegyek?
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Realme 14 Pro+
- iPhone topik
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Nekem eddig is megfelelt, mivel tényként kezelem, hogy az android egy kis kalap szart nem ér, mint rendszer(tegnap pl pont haverommal röhögtük ki a 150ezres desire hd-jét, mert szánalmas) csak leírtam, hogy - legjobb tudomásom szerint - mennyivel nagyobb az app store.
Aztán, mint kiderült tévedtem a számokat illetően, mert nekem túl régi infom volt ezzel kapcsolatban.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
manchester85
veterán
Utoljára!
Erről volt szó, így van, és a válaszodban semmi kivetnivaló nem is volt. Mondta talán valaki? Egyszerűen Xero továbbvitte a témát, utalván, hogy azért van némi minőségbeli eltérés. Ezt nyilván nem szemrehányásként írta neked. Mi ezzel a gond? Illetve én miben csúsztattam? Én írtam, hogy mekkora az appstore? Tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz?
i6 Silver
-
manchester85
veterán
"Ismét: A hivatalos mennyiség volt a téma, nem a minőség. Remélem érthető voltam."
És? Ez kizárja annak a lehetőségét, hogy Xero szóba hozza a minőség kérdését? Vagy le van valahova írva, hogy az appstore-market összehasonlításban csak az alkalmazások számáról lehet beszélgetni?
i6 Silver
-
Mr. Byu
aktív tag
Hát hidd el, én is legalább ennyire meg vagyok lepődve a kolléga szenvedésén, mert nekem az értesítések is tökéletesen működtek iOS 5.0-re frissítés után azonnal, és mással se volt gondom soha iPhone 4-en. Ha egy külsős program (pl. a Facebook) rossz, arról sajnos mi nem tehetünk, Androidra még nagyobb trágya a program.
A WP7 szinkronizációs szolgáltatásai tényleg jók. iPhone-on is megoldható lenne, mert third party alkalmazás van erre a célra pl. Facebookhoz, de egyelőre erre még várni kell. De sokaknak ez nem baj, mert egyenesen hidegrázást kapnak a gondolattól, hogy a kontaktlistába beletúr a Facebook.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest