- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AngelM
csendes tag
válasz peugeotmate #1404 üzenetére
Nincs ennyi hiba, koránt sem. Aki meg van elégedve a telefonjával, az max olyan szinten ir be, hogy segitsen annak akinek kérdése van.Egy barátnőm teljesen beparázott, mert minden féle hülyeséget összeolvasott, de meggyőztem,és maximálisan elégedett az uj iPhone4S készülékével Meggyőződésem, hogy az Apple képviseli a legmagasabb szinvonalat, és tudom ez nem a reklám helye
By Angel
-
Hexetra
tag
Hát nekem kb 2hete van meg, azóta semmi hibám nincs, aksi helyre állt, kb 2napig volt "szar" gyorsan merülős az aksi, mostmeg lazán letolok 1napos standbyokat kb 4-5óra használattal, rezgős téma nálam nincs, visszhang sincs, ugyanolyan gyors mint amióta bekapcsoltam, 1x sem volt restartolva szóval...
5.0.1iOS, 4S 16gb...
This song commits a feeling, a subliminal message ; It makes me feel euphoria. Deadmau5 is a true genius. "Strobe"
-
Xero
nagyúr
A hibák nagy része vagy elszigetelt ritka eset, vagy sw-esen orvosolható.
A nálam jelentkező hiba például egyedül a SIM PIN és a Time Zone. Ezek orvosolhatóak sw-esen.
Ár/érték arányban mindenképpen a 4S a nyerő jelenleg.
Unokatestvéremnek is most döntöttük el, hogy 4 vagy 4S legyen. Közel sem fogja kihasználni a készülék képességeit, de függetlenül kell megvennie, így a 30e Ft-os ártöbblet bőven belefér a 150 vs 190e-s versenyben.Ha aggódsz a hibák miatt várj még 4-5 hetet és akkor vásárolj. A sw-es problémák nagy része feltehetőleg orvoslásra kerül, míg a hw-es hibák konkretizálódnak és ha sikerül kifogni egy olyan példányt, már a vásárlás után cseréltetheted.
-
KonzolKartel
őstag
Android miért van kizárva?
Mind két OS-ben más a szép szerintem.
De abban igazad van, hogy jobb az iOS, de CSAK is akkor, ha Jß-zett.
Én nem azért Jß-elem a telefont, hogy ingyen jussak hozzá fizetős appokhoz. Úgy is megveszek egy rakat appot. Nekem a testre szabhatóság hiányzik, az ezer arculat, a modding tárháza etc etc etc .szerk.: ez a privát véleményem.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Gadgetfun
tag
Ne ebből a fórumból induljál ki, mert az ilyen helyeken jóval nagyobb a negatív hozzászólások aránya valóságosnál, aki elégedett a telefonjával nem ír be általában, vagy nem is olvas ilyen fórumokat. Egy suszternél járva is azt gondolnád, hogy mindenkinek lyukas a cipője...
[ Szerkesztve ]
"Minnél ostobábbnak gondolnak az emberek, annál jobban meglepődnek majd, amikor megölöd őket" - Jó, tudom hogy az "fan" de mikor bereggeltem elgépeltem, és lusta voltam kijavítani...
-
joey04
titán
válasz peugeotmate #1220 üzenetére
8 megapixel smartphone mega shootout
-
válasz peugeotmate #1220 üzenetére
8 megapixeles mezőny, az N8 meg ugye 12 megapixeles.
Bár persze szerintem is elfért volna.“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest