Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotibi
aktív tag
üdv, szertenék egy ilyen készüléket. Lenne is egy kiszemelt. Nincs még aktiválva sem, számla garancialevél is megvan. Kell aggódni vagy meg kell venni? Esetleg valaki használ navigont vagy Igot? Teljes eu térképpel mennyibe kerül a storban? köszi a helpet előre is.
-
Noxy
veterán
válasz
Ringloszilva
üzenetére
Tök mind1. Ha nincs bent SIM, nem fogja aktiválni.
-
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
A lányom telefonja a frissítés óta lelassult. Tipp, hogy miért?
-
Noxy
veterán
válasz
Ringloszilva
üzenetére
Hálózat függő SIM kártya, vagy az ICloud zárnál az Apple ID + jelszó.
Mindkét esetben csak a restore után van rá szükség. -
Lacopapi
addikt
válasz
Ringloszilva
üzenetére
Utóbbi..

-
Digital
addikt
Sziasztok!
Az iCloud-ban hogyan tudom a kontaktjaim rendezni, szerkeszteni? Készítettem biztonsági mentést, de a felhőben csak 4 kontaktot látok, azok a sim-en vannak.
A telefonról: iszonyat ugrás minőség terén a Samsunghoz képest! Gyorsabb mint a droid bár az egy másfél évig használt rendszer volt. Negatívumként említeném a hangminőséget. Számomra a Samsung hangja sokkal jobban tetszett. A hívott fél is megjegyezte ezt. A telefonhoz adott fülhallgató is a vicc kategóriáját súrolja!
A kamerát is szokni kell, a Samsung fotó gombját nyomva tartva fókuszált, az iphone ezt magától megteszi. A készült képek minősége is igen vegyes!
Csengőhangokból találok ingyeneseket az áruházban? -
Lacopapi
addikt
válasz
Digital
üzenetére
Alighanem mindjárt egy backupot is csinál,de emlékeim szerint igen,első alkalommal lassú.
Ringloszilva...persze,kérd meg az előző tulajt,hogy állítsa vissza gyári állapotra,de ezt Te is megteheted,utána már olyan,mintha Te lennél az első tulaj. Legtöbbünknek ilyen készüléke van,gondolom
-
Ringloszilva
tag
Sziasztok!
Kezdő iPhoneos leszek hamarosan, már nagyon be vagyok sózva
Az lenne a kérdésem, hogy ha használt készüléket veszek (iPhone 4s) és azt már aktiválta az előző tulajdonosa, attól én még tudom majd használni? Az én PC-mel, az én email-emmel? -
Lacopapi
addikt
válasz
Digital
üzenetére
Jelenleg nem,állítólag az iOS 8 -ban már úgy lesz megint. Illetve gondolom JB segítségével igen,de ilyesmivel én nem foglalkozom,mert megoszlanak a vélemények róla.Viszont kérdéses,hogy a nyolcas lesz-e a 4S-re (eddigi hírek alapján igen),és pláne,hogy mennyire lassítja le.....azaz,hogy érdemes lesz-e váltani rá.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Digital
üzenetére
Hehe....először csak..én HOX-ról tértem át,kis idő után már egyáltalán nem zavart a különbség. Annyira jó a kijelző,hogy feledteti a méretet. Legalábbis én már túl vagyok rajta
Sok sikert a használathoz,szeretni fogod,nagyon jó készülék szerintem 
file:///C:/Users/Pinty%C5%91/Desktop/haszn%C3%A1lat.jpg -
Digital
addikt
Itthon a készülék, most frissíti a szoftvert!
Aztán át kellene másolnom a gmail-es névjegyeim,remélem sikerülni fog! -
Lacopapi
addikt
válasz
Digital
üzenetére
Nekem is 8-as van,5.99 Gb marad az iOS -en kívül,úgyhogy elférsz...20+ alkalmazás van fenn,néhány egyszerű játék,könyvek,zene,film,fotók- és van még 2,4 Gb-om szabadon a fotóknak,ha kell. Kicsit figyelni kell,de el lehet férni.
Gépre telepített Sincios nevű alkalmazással tudsz csengőhangot feltenni-szerkeszteni,készíteni,én a háttérképet egy Store-os alkalmazással cseréltem (WallpaperHD azt hiszem),sajátot minden gond nélkül lehet,úgy látom a beállításokban -
Digital
addikt
Sziasztok!
Sok gondolkodás után úgy határoztam kipróbálom a 4s 8Gb-os verzióját.
A tárhely kérdés izgat picit. Amik lennének a telefonon: Egy Közép-Európa térkép, és pár jól sikerült fotó.
Telefonon nem szoktam játszani.
Az iOS 7 feltelepítése után elférek még rajta?
Még egy kérdés: mindenféle mókolás nélkül egyedi csengőhangot, háttérképet be tudok rakni?
-
nagysuhi
tag
Egy hete észrevettem a kijelző jobb szélén egy kb 5x50 mm-es sárguló részt. Fehér háttérnél jól látható. Korábban olvastam sárgulásról, ez most utolért engem is. A telefonom iCentre garanciával cserélt 7 hónapos készülék.
-
Edi77
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
és Noxy, nagyon köszönöm a segítséget!

Tibeenek is igaza volt, az Apple szervere is ludas volt, meg a netem is itthon, mert csak egy barátom gépéről lehetett feltenni az új szoftot és aktiválni a telót, hiába szedtem le az iTunest és tettem újra.
Már akkor tudtam, hogy baj van, amikor nem kért sim pint. Sim-et természetesen kivettem,majd visszatettem, de a hálózatra nem volt hajlandó felépülni... nem sokszor csinálok gyári visszát, de ezek után még azt a keveset is meggondolom. Az Apple üfsz meg hihetetlen rendes és segítőkész társaság

-
danilla
őstag
Ma érkezett meg az iPhone 4s-em. (Ez az első Apple termékek és biztos, hogy nem is az utolsó). Bekapcsolás után jött is a push a frissítésről. Szerintetek érdemes rögtön frissíteni vagy várják még vele? Hátha bukkannak fel problémák a frissítéssel kapcsolatban. Vélemény?
-
Lacopapi
addikt
A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:
-Javítja az iBeacon kapcsolatkezelését és stabilitását
-Kijavítja egy, néhány más gyártó tartozékával (például vonalkódolvasókkal) kapcsolatos hibát
-Kijavítja a Mail-mellékletek adatvédelmi osztályának hibájátTylerddd...de neked megakadt a telepítés,nem? lehet,hogy vmi beakadt,kellene egy restore talán..
-
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy gyári visszaállítást tegnap, bár ne tettem volna. Ugyanis nem tudom aktiválni a telót, iTunes-ból sem. Nem volt rajta JB és gyári független, 7.1.1. mi lehet a baj?
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! Milyen újításokat hozott a frissítés?
-
Lacopapi
addikt
Megjött a frissítés....bár nem látok sok újat,illetve kiugró változtatást,inkább csak apróságok. De van.
-
leyo76
senior tag
Sziasztok,
lehet hogy volt már róla szó, de nem lapoznék most vissza 5 miilió hsz-t
Szóval van egy iphone 4s, jól működik kivéve a mikrofont. Kihangosítva megy szépen, ha normál telefonként használom akkor a másik fél nem hall. Fogtam és kicseréltem a kis panelt az alján töltő/mic kombót és teljesen ugyan olyan maradt.
Esetleg tudja valaki erre a megoldást?
Válaszokat előre is köszi!
-
jazzkifli
tag
iPhone 4S 8GB White iOS 7.1.1-el rendszeresen kifagy amikor fotózás után szeretném megtekinteni a készített képet. Elhomályosodik a kép és így marad 1-2 percig, majd reboot.
A feleségem telefonján (iPhone 4S 8GB Black iOS 7.1.1) is ugyanez történik.
Egy hónapos készülékek.
10 esetből 6-7-szer csinálja ezt.Szervizbe velük, vagy van valami amit kipróbálhatok?
Előre is köszönöm a segítő válaszokat! :-)
-
erdoke
titán
válasz
Digital
üzenetére
Az Apple Maps-re gondolsz? Az csak az éppen aktuális helyzethez, illetve a megadott útvonalhoz tölt le térképet, utána megint net kell neki. Google Maps elvileg hasonló, de nem ismerem.
Egy EEU iGO primo kb. 2 GB felextrázva, de abban van sok ország.
Sygic EU + RU akciós most, abban egyenként lehet letölteni az országokat, de Kelet-Európára szerintem még mindig jobbak a térképek az iGO-ban. A Garmin új alkalmazása szintén olcsó (10 euró a full Európa), de ott is a térképek tűnnek elavultnak. -
Digital
addikt
Sziasztok!
A telefon navigációs képessége érdekelne!
A Magyarországot, és közvetlen szomszédainkat tartalmazó térképgyűjtemény mekkora helyet foglal el a telefonon? -
erdoke
titán
válasz
Gulyopapa
üzenetére
iOS alkalmazások
Amit én javaslok: AudioNote, vagy Recordium Pro -
Gulyopapa
addikt
Van ipadra valami diktafon progi ?
-
csanady97
tag
Úgy néz ki holnap veszek egy iPhonet használtan. Mire figyeljek a vásárláskor? http://iphoneimei.info/ itt mire figyeljek mit írjon ki?
-
csanady97
tag
Ha veszek használtan egy iPhone-t akkor vissza lehet állítani gyári állapotra és tudok saját profilt csinálni?
-
ruskop
senior tag
Azt nem tudja esetleg valaki, hogy ha bekapcsolom az adatforgalmat, hogy miért nem kapcsol be? Maga a virtuális gomb bekapcsol viszont nincs net. Viszont ha valamilyen sim kártya műveletre rányomok (mondjuk 3G be és kikapcsolása) akkor viszont megjelenik a kapcsolat és működik a net. A vicc, hogy T-nél még az APN beállítást sem lehet megnézni.
-
-
.zSoLTi.
senior tag
Masnal is ha csörög a tel csak a jobb hangszoro szol alul?
-
Lacopapi
addikt
...Valahogyan az AppStore esetlegesen és kiszámíthatatlanul veszi le a pénzeket - vagy csak én nem tudom követni ? És úgy tűnik,hogy többet szedtek le,mint amennyit vásároltam...

-
Coleszi
tag
Sziasztok!
Barátnőm iPhone 4s-én találkoztam egy olyan problémával, hogy ha kihangosítom a telefonját hívás közben, akkor nem hallja a másik fél amit beszélnek hozzá. Meg tudjátok mondani pontosan nekem, hogy milyen alkatrészt kéne kicserélni benne? Köszönöm! -
Lacopapi
addikt
Nohát,éjszaka 2G-n,folyamatos szinkronnal letéve fogyasztott a kütyü 10 óra alatt 3%-ot...ezzel én tökéletesen meg vagyok elégedve

-
Macccy
senior tag
válasz
Lacopapi
üzenetére
Android miatt is már fázom sokszor az ilyen Google Inc. motyóktól, de komolyan ... A Hangouts se tud hibátlan lenni, előző verziójában ha linkre nyomtam és kivitt external-ba (Open in ...) akkor mire visszajöttem a forgatás "lockolva" maradt, nem tudtam landscape gépelni és ki kellett lőjem az appot. Szerencsére ezt javították azóta, de így is előfordul, hogy gépelek és a másik party is gépel és a szövegbuborékok egymásra csúsznak, kicsit megkeveredik a gui. Az is előfordul, hogy a szervíz áll be és bár rányomok a send message nyílra, de nekem ott marad a szöveg, mintha nem küldtem volna el, aztán kilépek-belépek a csevegésbe és akkor már látom, hogy átküldte. Szóval bug tenger, én nem vagyok fejlesztő, de azért ez nem egy Office csomag, nem hiszem hogy kvantumfizika lenne megcsinálni. Ugyanez a Gmail app is pepitában ...
Amúgy az iOS Settings > Notifications > menüben vedd ki a kapcsolót a Mail mellől és máris nem fogsz kétszer kapni notit a levelekről, én is így tettem.
Ejj ejj ejjj ... Google Google Google .....

Kiegészítés: Utánakerestem és látom, hogy nemrég még az volt a Gmail app-al a hiba, hogy "The iOS app for Gmail is no longer offering push notifications for new email", mindenhol ez ment. Na úgy látszik annyira jól bedrótozták, hogy most már eltűnni nem akar egyeseknél

-
Lacopapi
addikt
válasz
Macccy
üzenetére
Hát ez gáz....nem is értem,mert nekem azonnal rendesen működött és működik azóta is,mint említettem,a dockon is lecseréltem a gmailra a mail-t,mert amúgyis azt használom. Az tény,hogy két értesítést is kapok időnként,ha éppen a stock mail is frissít (miután összegyűjtötte a dolgokat),de ez különösebben nem zavar - pláne,hogy ha a gmailban megnézem,vagy törlöm az adott dolgot,akkor a stock értesítés is eltűnik -,no meg azzal is elvagyok,hogy weboldalnál csakugyan ez utóbbit használja-nálam lényegében mindegy,mert nincs több mail fiókom hozzárendelve.
Szóval értem és nem értem Nálad mi lehet a hiba forrása,ugyanazon az oprendszeren,ugyanúgy telepítve ott miért nem jó az,ami itt igen....androidnál ez gyakorta előfordult,de azt gondoltam,itt nem jellemző. -
Macccy
senior tag
válasz
Lacopapi
üzenetére
Értem, hogy érted és köszönöm is a segítséget, de azt hiszem ez akkoris egy sz*r. Javarészt az én hibám, mert nem tudok elnéző lenni senkivel - de főleg egy Google-el - aki egy népszerű és közben beszabályozott rendszerre sem képes 3.0 főverzió után SEM kiadni egy hibamentes appot! Pedig a 3.0.2 ahogy nézem áprilisban éppen ezt a 'minor' hibát orvosolta ... Szégyen.
Na szóval újraindítottam háromszor a készüléket (7.1.1 JB nélkül), leszedtem, restart, visszatettem, noti nemjó, restart, ellenőriz, megint restart. És szar ... grr -
Lacopapi
addikt
válasz
Macccy
üzenetére
Értem amit írsz,de továbbra is azt mondom,nálam NINCS ilyen probléma. Amint elolvasom vagy éppen törlöm,azonnal eltűnik az értesítés,nem marad nyoma sem. Emiatt mondom,hogy nem feltétlenül az alkalmazás hibája. Ha nem lenne jó,nem ajánlottam volna,ebben biztos lehetsz. 7.1.1,jailbreak nélkül van nálam fenn.
-
Macccy
senior tag
válasz
Lacopapi
üzenetére
Nem a lockscreen-en mondom, hanem fentről ha lehúzom az értesítéseket. Ott ottmaradnak, hiába nyomok rá, csak gyűlnek a kapott levelek még úgy is ha már töröltem a fiókból.
És az imént egy másik hibát is találtam ezzel kapcsolatban: böngészőben találtam egy oldalt, ahol E-mail this ... kezdetű gombra mikor rányomtam, akkor mindenáron a Mail appot akarta elindítani, a GMail mintha ott se volna. Pedig a Mail app fiókját le akarnám kapcsolni, ha beválik a GMail, de így elég gázos amit művel.
Nem vagyok elégedett ezekkel a Google alkalmazásokkal, folyton androidon érzem magam az efféle bakik miatt ...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként igazad van, fel is telepítem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)