- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
Coleszi #1045 üzenetére
Hidd el sokan vannak akik rászánnak ennyit.
Hiába nagyon drága készülék, mégis mikor én vettem rajtam kívül vettek még kettőt dominóba, ezen kívül pedig mikor T-be voltam egy számlát befizetni akkor egy apuka egyből kettőt vitt el és még egyet egy hölgy előfizuval.
Viszik mint a cukrot...
-
válasz
Coleszi #1042 üzenetére
Ezen az áron nagyon sántít a dolog...
Van egy alapszabály: Soha ne utalj elsőre!
Kiegészítés: Nincs olyan, hogy "utalj előre egy részt, elküldöm a telefont, és átutalod a többit". Ezek egytől egyig átverési kísérletek.
Kiegészítés 2: A consoleshop@hotmail.com (vagy hasonló) címmel feladott hirdetéseket kerüld el, ismert csaló.Ha biztosra akarsz menni, akkor menj el a T-Mobile-hoz, vedd meg dominósan a telefont, majd egy T-Pontban függetleníttesd ki. Ez plusz 20 ezer forint, de legalább egy biztosan független, garanciális eszközöd lesz a végén.
Egyébként a legtöbb "olcsó" hirdetés szoftveresen függetlenített telefon, ki tudja honnan ellopva. Ha pont a T-től, akkor az elég kínos, mert simán kitilthatják alólad. A szoftverfrissítés is elég nagy szívás ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest