- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
válasz
Quasi_modo #771 üzenetére
Én fordítva értettem a kérdést, azaz hogy nem tettem-e rosszat azzal, hogy eddig még CSAK 1 éjszakát töltöttem?
Merthogy azt írták itt többen, hogy érdemes teljes éjszakára rajta hagyni a töltőn, mert tapasztalatok szerint akkor jobban feltölt.
Én nem értek a lovakhoz...hanee
-
Ulkesh
őstag
válasz
Quasi_modo #433 üzenetére
"Neked ez a világ legjobb készüléke, akkor ez. "
Téves, sajnos olyan, hogy legjobb nem létezik, mivel nem érdeke egyetlen gyártónak sem egy ilyen készülék kifejlesztése.
Ellenben a jelenleg kapható smartphone-ok közül ez a legkényelmesebben és legkevesebb problémával használható készülék.
Persze ezt nem tudja értékelni egy olyan személy, aki aszerint választ mobilt, hogy hány megapixeles a kamerája.. -
Ulkesh
őstag
válasz
Quasi_modo #403 üzenetére
"Már ne haragudj, de egy így egy grammot sem igaz. Elismerem az alma tudását mert van amiben nagyon jó, és nem fikázni jöttem ide, de azért ennyire nem szabad elvakultnak lenni."
7 éve használtam/használok Symbian készülékeket, gyakorlatilag az összes ilyen jószág megfordult nálam 7650-től e71-ig bezárólag. Szóval nem kéne elmesélned, hogy mik a rendszer gyengeségei és előnyei, mert igen jól ismerem őket
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest