- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek
tag
1. A képgalériából kell beállítanod (a képet tudod nagyítani mozgatni...). Ha úgy szinkronizálod át számítógépről, akkor csak kisméretű kép lesz. (lehet, hogy van egyszerűbb megoldás is...)
2. Nem tudok róla (JB-el van...)
3. Adj meg rossz adatokat a beállításoknál. Próbaképp indítsd el pl. az időjárás progit (wifi off persze). Ha nem tud frissíteni akkor ok.
5. Missed call nevű program van az Appstore-ban, de az fizetős (nem használtam). Az sms-ek esetében egyébként beállítható alapból is az ismétlődő figyelmeztetés (összesen 3x jelez).
6. Google-ba: iphone ringtone. Lesz jó pár megoldás. Vannak konvertáló programok erre a célra, és weboldalak is. A kész csengőhangot aztán iTunes-hoz kell adni...
-
hanee
senior tag
Szia!
Ha jól értettem a kérdésedet, akkor azt kérdezed, hogy figyelmeztet-e hanggal ha jött egy üzenet / e-mail, esemény a naptárban?
A válasz igen, ehhez nem program kell, hanem az alap beállításoknál lehet megadni, hogy legyen-e hang, vagy sem. Én pl. e-mailnél levettem a hangját mert éjjel ne csipogjon nekemhanee
-
Voyage
aktív tag
Van jó magyar fórum.
Nem futnak okosított progik nem jailbreakelt telón, lehet otthon okosítani, ha bővebb infó kellene a "töréshez", írj egy privit.
Magyarosítás nem lassít, új szoftokhoz 1 hét vagy max 2 alatt kijön a friss verzió, szerintem mondjuk 10-ből egy 7-est adok a magyarosításra, átlag usernek jó, aki jól beszél angolul, a haját tépi tőle.
Be lehet állítani, hogy csak wifit használja, csipog a mailre, bármilyen postafiókot tud kezelni, sms-re csipog, egyéni hangot be lehet lőni csengőhangként, a "tört" gépekre van office, amivel írni is tudsz, én napi 1 óra netezéssel, 3 óra zenehallgatással, sok-sok nyomkodással, kép-videó nézéssel átlag 2 de inkább 3 napig kihúztam, 1 nap alatt akkor merült le, mikor kb 2 órát telefonáltam egyhuzamban, wifi végig ment, és neteztem folyamatosan, miközben szólt a zene.
Akksit cserélni lehet, de fölösleges, nem éri meg a huzavona érte, gyári is viszonylag sokat bír.
iGO nem olyan rossz, mint ahogy írod, bár nincs a helyzet magaslatán, szeptemberre ha minden jól megy, használható lesz.
Bármilyen kérdésed van vele kapcsolatban, a fórumban, szifon oldalon, és én is segítek priviben.A 3 közül mindenképp iphone, utána talán-talán a samsung, az n97 a kutyának se kellene e közül a 3 közül, akkor már inkább egy htc hero pl.
-
C^^
őstag
Kiegészítések:
15. Igen, lehet képeket hozzárendelni a nevekhez.
16. SMS elmulasztása után kétszer figyelmeztet hanggal. E-mailt csak egyszer jelzi.
17. Ha nagyon nyúzod, akkor egy nap alatt is le lehet meríteni. Átlagos felhasználással 2-3 napot szokott bírni.
"ügye a telót külföldről hoznák és nem lenne hozzá garancia…"
Ha csak azért hozatnád külföldről, mert függetlent szeretnél, akkor lehet, hogy jobban kijössz árban, ha megveszed itthon a T-mobile-nál Dominoban + 20000 forintért függetlenítik. Így lesz rá garanciád is.Egyébként ha van még kérdésed, szerintem az iPhone szakmai topikban tedd fel.
-
Nincs mit
A maradék kérdésre próbálj meg rákeresni az említett iPhone használók szakmai topikjában, biztosan volt róluk már szó.
-
1) Igen, itt a szakmai topik, szakmai kérdésekhez. Vagy a szifon.com.
2) Nem. De a kérdésért alapjáraton is akasztás jár.
3) Tilos kérdés.
4) Elvileg nem.
5) Van, azt hiszem béta verzió.
6) Amikor elkészül, erről és a tilos kérdésekről is lásd a szifon.com-ot.
7) Fogalmam sincs, csak régen láttam, de akkor kirázott a hideg. Ez szubjektív.
8) Alkalmazásonként külön-külön nem igazán, de ha átírod az APN beállításokat, semmilyen program nem tudja a mobilnetet használni, amíg vissza nem írod.
9) Be kell kapcsolni.
10) JPG képeket az iTunes tud rátölteni a telefonra (ekkor összenyomja kisebb méretre őket), vagy vannak ingyenes programok, amik Wifin keresztül teszik lehetővé (többek között) a képek átvitelét minőségromlás nélkül (mondjuk a kis képernyő miatt amúgy is felesleges a 8 MP képnézésnél, szvsz). AVI-t nem eszik, a MOV és MP4 konténereket kedveli, benne MPEG-4 Simple Profile level 3, vagy H.264 videóval, legfeljebb 640x480 felbontásban, 30 fps mellett. (Pont ma hallgattam erről egy kiselőadást.) De van egy csomó ingyenes program, amivel átkonvertálhatod.
11) Jah. Támogatja az IMAP-ot és a POP3-at is, így ezekkel nincs gond.
12) Alapból tudja csak-olvasni a .DOC és .XLS formátumokat, de a szerkesztésükhöz meg kell venni pl. a QuickOffice-t.
13) Nézz szét, volt róla hír meg pár linkelt teszt. Személyes tapasztalatom nincs.
14) Lehet.
15) Ez most passz.
16) Mármint hogy periodikusan csipogjon? App Store-os alkalmazással biztos nem lehet ilyet, beépítve meg nem rémlik.
17) Passz.
18) Otthon jogilag nem cserélhetsz akkut (instant garanciavesztés), de fizikailag nem lehetetlen. Csak épp rohadt körülményes.
19) Passz, nem hiszem.
20) Az iPod Touch-om elég stabil. A böngésző néha kiakad, de maga a rendszer jól bírja. Nagyon valószínű, hogy az iPhone-ok is így vannak a dologgal.
21) Passz.+1 szubjektív) A 3GS a király ezek közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest