- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
C^^
őstag
"Itunes használatához kell internet?"
Nem feltétlen."Mi modon tudom a meglévő mp3-akat felrakosgatni, nem feltétlenül van minden egy albumról és van amiböl csak 1-1 zene lenne..."
iTunes-ban bepipálod a "Manually manage music and videos"-t, és áthúzod azokat a számokat, amiket szeretnél. Vagy csinálsz playlistet, és beállítod a Music fülön, hogy melyik playlisteket rakja át szinkronizálásnál."Másik Szifonon láttam, hogy lehetne rá magyarosítást intézni. Azt én magamnak netudom valahonnan leszedni, felrakni? Vagy ezt csak ők "árulják".."
Teljesen ingyenes, és Jailbreak kell hozzá, ez viszont itt tiltott téma. Olvasgasd a Szifont."És a legfontosabb megyek külföldre és vinném az Iphone-t is. Viszont nem akarom, hogy roaming adatforgalmazás legyen. Ezt hol tudom kikapcsolni?"
Settings/General/Network/Data Roaming"Valamint hol tudom beállítani, hogy manuálisan keressen hálózatot ne automatikusan.."
Settings/CarrierEgyébként szerintem ezek a kérdések jöhettek volna a szakmai topicba is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest