Új hozzászólás Aktív témák
-
Poci3
tag
Nagyon hálás lennék ha valaki leírná, hogy mit kell beállítani a telón, hogy MMS-t tudjak küldeni. Pannonos vagyok, de a Pannon oldalán található beállítások nem "passzolnak" az Iphone beállításaihoz (legalábbis számomra).
Előre is köszönöm!
-
Poci3
tag
Sziasztok okosok!
Sikerült végre tegnap 10.20-kor végre megvennem a telcsit . Lenne egy-két kérdésem, légyszi segítsetek:
1. Hogyan lehet beállítani, hogy a hívó fél képe teljes képernyős legyen. Jelenleg nekem csak egy kis kép jelenik meg a telefonszámmal. Nagyon hülyén néz ki, mert az alap háttérképem a barátnőm képe és mindig azt hiszem, hogy ő hív…2. Van-e olyan progi, amivel nem egy óra míg be-ki kapcsolom a Bluetooth-t? Nagyon körülményes ha a kocsiban gyorsan be akarom kapcolni.
3. Hogyan (hol) lehet letiltani, hogy a telcsi ne másszon fel a Netre? Én csak wifit akarok használni, nem akarok fizetni a forgalomért.
4. Tudjátok mi az a „TTY” a Beállítások/Telefon/Hívások menüpontban van. Amíg nem kapcsoltam be, addig csak én tudtam telefonálni, de engem nem lehetett hívni! „A szám pillanatnyilag nem elérhető” volt a másik oldalon.
5. Az utolsó, de egyik legfontosabb kérdésem (már korábban kérdeztem): melyik az az ELÉRHETŐ program, ami a NEM FOGADOTT hívások, SMS-ek, e-mailek után időnként csipogással figyelmeztet az eseményre?
6. Hogyan lehet beállítani SAJÁT csengőhangot a telcsin? Nekem csak a gyári hangok jelennek meg, nem lehet kiválasztani a többi feltöltött hangokból semmit.
Előre is nagyon köszi a válaszokat!
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Most szeretnék venni egy GS-t ezért lenne fontos, hogy gyors választ adjatok!
Van-e gyárilag olyan funkció a telóban, hogy a nemfogadott hívások, sms-ek, e-mailek esetében sípolással figyelmeztett az eseményekre (így nem kell folyamatosan nézegetni, ellenőrízgetni a telót). Ha van, akkor be lehet-e állítani, hogy addig csipogjon, amíg én ki nem kapcsolom?
Na nincs ilyen beépített funkció, akkor tud-e valaki progit, ami tudja ezt?
Nagyon köszi a választ!
-
Poci3
tag
Sziasztok!
Nagy segítségre lene szükségem! Lehet, hogy vennék egy 3GS-t de kellene segítség (sosem volt Ipone-om). Már írtam az egyik srácnak, akinek van Iphone-ja, de itt is közretenném, hátha nem tud válaszólni. Ha probléma az itteni válasz, akkor légyszi priviben vagy a majestict@hotmail.com-ra küldjétek a választ! Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!
Tehát a kérdések:
1. Tudtok-e jó magyar Iphone fórumot?
2. Lehet-e telepíteni a NEM tört Iphone-ra TÖRT progikat?
3. Otthon lehet-e törni a telót rizikó nélkül, és honnan lehet letölteni a progikat hozzá?
4. A magyarosítás lassítja-e a telót?
5. Van magyarosítás a legújabb szofthoz?
6. Milyen gyorsan jelenik meg általában a legújabb szoftokhoz a magyarosítás? És ezeket honnan lehet letölteni?
7. Milyen minőségű a magyarosítás, minden (menük, interface, stb.) magyarosítva van-e a telón (nem gagyi-e)?
8. Ha pl. az e-maileimet szeretném letölteni, be lehet állítani, hogy KIZÁRÓLAG a Wi-Fi hálózatot használja? (tehát, hogy soha ne használja a GSM hálózatot).
9. Be kell-e kapcsolni először a Wi-Fi-t és csak utána lehet Internetezni (mint pl. a Windows Mobilnál), vagy úgy is lehet, hogy beállítod a kapcsolatok menüben és a Safari elindításával saját maga bekapcsolja a Wi-fi-t?
10. Azt hallottam, hogy az Iphone mindent átkonvertál a saját formátumaira, nem lehet pl. JPG képeket, vagy AVI filmeket lejátszani rajta. Igaz ez?
11. Hotmail-os, Freemail-es postafiókokat is szinkronizál?
12. A telón van-e alapban Office csomag (Word, Excel, stb)? Ha nincs, akkor van rá olyan verzió, amin szerkeszteni is lehet?
13. Netán hallotatok-e az IGO-ról, hogy hogy működik a telcsin? Azt olvastam valahol, hogy még elég szar, pl. kb. 3 másodpercenként küldi csak a GPS hardver a szoftvernek a jelet, így elég gyenge a navigáció (késik a tényleges pozícióhoz képest).
14. Lehet saját csengőhangokat beállítani?
15. A bejövő hívásoknál megjeleníthető a hívó fél képe?
16. Be lehet-e állítani, hogy hangfigyelmeztetés legyen a nem fogadott hívások, SMS-ek, e-mailek, stb. esetében, vagy netán van ilyen progi, amit le lehet tölteni?
17. Mennyit bírja az aksija (mondjuk ha nagyon nyúzod és akkor ha „csak” kicsit használod az Internetet, az e-mail szinkronizálást, zenét hallgatsz, stb.)?
18. Cserélhető az aksija?
19. Van hozzá esetleg nagyobb méretű aksi más gyártotól?
20. Menyire stabil a teló (fagy-e, újraindul-e, stb.)?
21. Mennyire romlik? Tudtok erről biztos valamit hallásból. (ügye a telót külföldről hoznák és nem lenne hozzá garancia…)És végül egy nagyon szubjektív kérdés: szerintetek jobb-e egy Iphone 3GS, mint pl. egy Samsung I8910 HD, vagy egy N97-es?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest