- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie1966
senior tag
Testreszabhatóság, VoLTE módot, WiFi 6 módot nem jelzi ki, nem elég informativ, a kijelző nagysága és szögletessége hiányzik a legjobban, nincs fejlesztői mód, fájlkezelés, szinte minden app fizetős és sok nincs is meg iOS-re ami Androidon van, például GPS appok, akkukezelés, phone info stb. Csengőhangok nem választhatók kontaktonként, animált háttérképek, VoLTE kapcsoló hiánya stb.
-
Mike81
senior tag
Szia!
Én S21 plusról váltottam Iphone 13PM-re. De valahogy nem jött be de nem is volt rossz. Inkább a kijelző színei voltak nekem fakóak a Samuéhoz képest. Aztán eladtam kb 3 hét után és vettem egy S23 plust de azt vissza is küldtem 14 napon belül. Hozzáteszem nem volt rossz telefon. Sőőt szerintem az egyik legjobb Samsung amit az utóbbi időben használtam. Végül egy 14 PM-nél kötöttem ki. Ezzel színek tekintetében valahogy jobban meg vagyok elégedve tetszik. Kezdem szokni kb 1 hónap után az IOS-t. Megvárom a 17 frissítést és aztán dől
el hogy vissza váltok vagy sem. Megszokható az IOS de vannak benne olyan vissza taszító dolgok amik erős megszokást igényelnek tőlem. Viszont ami baromi jó a Face id és a fizetés. Ezek droidon máshogy működnek. De tény hogy szerintem jelenleg Droid előrébb jár ha már csak a Store kínatot nézzük. Illetve elég gusztustalan hogy ami droidon ingyenes az itt pl fizetős. Egyszóval az én meglátásom az hogy ez az IOS nem az már mint amitől régen híresen jó volt. Illetve az Android sem olyan rossz már mint régen amilyen híre volt -
barna1988
csendes tag
Nem muszáj váltani, én felsoroltam az előnyöket, és aszerint tudsz dönteni, a technikai terén is kompromisszumokat kell kötni, mint mindenben. Ha már próba én biztos egy olcsóbb használt telót próbálnék ki a helyedben, hogy bejön e ha nem kb ugyanannyiért el tudod adni ha nem jött be.
-
barna1988
csendes tag
A droid is biztos fejlődött stabilitás téren, de 8 éve ios használok+ mac így nem tervezem a visszatérést droidra
Ami az ios és az iphone mellett szól, hogy 5-6 év oprendszer támogatást kapsz, ami a droidnál 2-3 jó esetben, plusz nem nagyon mennek tönkre az iphoneok gariidő alatt se utána, amit sok teló márka nem mondhat el magáról. Az értéktartás az utolsó, jobban tartja az árát mint a többi ha cseréled. -
Fritz Teufel
addikt
Most már nem váltanék vissza, de az első három napban inkább nem néztem tükörbe a békesség kedvéért. Meg kell ismerni, meg kell érteni. Ha nyitottan állsz hozzá, akkor az első sokkok után már jó lesz
( 12 év Android után 7 hónap iOS tapasztalat, szóval frissek még a sebek
)
128GB nekem mindenre (is) elég, vettem még havi 800Ft-ért plusz tárhelyet, de ez tényleg azon múlik, hogy mit akarsz magaddal cuccolni vagy játszol-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech szerviz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest