- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
bbendre #2086 üzenetére
Amiket én használok, azok funkcionalitásban kevesebbet nyújtanak, mint droidon. Ott van pl a Messenger, Facebook kombó. Csak belső böngészőjüket lehet használni, ami egy IE szintjén van. Billentyűzet appok a csillivilli betűtípusokon és témákon kívül nem tudnak mást. Böngészőből se találtam még olyat ami normálisan működik. Messengerben elindul a videó, majd megáll, semmire nem reagál. Témázás tényleg kissé kaotikus, de szerintem nem néz ki rosszul se a Gmail, se a YT.
Na a gesztus... Attól is falra mászok ios-en. Van app ami vissza tud menni oldalra húzással, van ami csak a bal fölső sarokból, ami a pro max esetében nem a legoptimálisabb. Vannak beállítások amik az appon belül érhetők el, mások a beállításokon belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vallás
- Parfüm topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Külpolitika
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest