- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bala4
csendes tag
nálam telitalálat ez a telefon! pedig 6S óta nem volt iPhone-om, de most talán visszatérek. egy ideje tele lett a t..öm a hatalmas telókkal, mert én inkább tableten vagy gépen fogyasztom a tartalmat, nem a telón, vettem egy pixel 5-öt, ami nagyon fasza, de még itt is sokszor írok egykezes billentyűzeten, mert nem rendelkezem kosaras tenyérrel...
viszont pár dolog így visszatérés előtt utánanézést igényel, esetleg ha valaki tud bennük segíteni, megköszönöm:
1. watch active 2 órámat semmiképp nem cserélném el egy iwatchra, ekg és vérnyomás mérésén kívül van még egyéb megkötés ha iphone-nal használom majd?
2. vannak usb c-s töltőfejeim, samsung meg pixel gyorstöltőfej, azokkal is tudja majd a gyorstöltést az iphone?
3. elmentett bejelentkezési adatokat és jelszavakat át tudom húzni ios-re?
köszi előre is ha valaki segít ezekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest