- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz lumija620 #1821 üzenetére
Csoda egy A52S-ed lehetett, mert az S20FE-n a chrome minde lapot újra töltött, ahogy más app-ra váltottam majd vissza. Még az előtérben lévőt is. Még ha csak egy messenger üzenetre válaszoltam vagy egy jegyzetet csináltam, akkor is.
Nekem ezen nincs youtube vagy safari gondom, de pont a Samu-n volt ez a betöltési anomália, hogy csak egy bezárás és újra próba után ment.
A kijelző meg mintha egy picit lejjebb érzékelne, legalábbis nekem. Az eddig megszokotthoz picit alá kell bökni a dolgoknak és akkor lesz jó. Bár ezt leginkább pubg-ban tapasztaltam. -
aktív tag
válasz lumija620 #1821 üzenetére
Szia!
„youtube videók elindítàsakor random nem indul a videó, csak '' töltődik '' mintha nem lenne adatforgalom”
Ezt alkalmazásban vagy Safari alatt megtekintve tapasztaltad? Magam nem használok Google-termékeket, így maradt az, hogy böngészőből teszteltem. 10 db véletlenszerűen kiválasztott tartalom esetén nem történt ilyen, amit írtál.
-
aktív tag
válasz lumija620 #1828 üzenetére
A próba kedvéért letöltöttem a YT appot. Ez az aktuális verzió: [kép] Mintegy tucatnyi videót próbáltam, hosszúakat és rövideket indítottam, probléma nem volt.
Tényleg kiváncsi vagyok, nálad mi okozza.
(iOS 16.5.1)Szerk.:
Próbáltam Wi-fi hálózaton, Telekom 4G és 5G hálózatokon. Lehet, hogy te másik szolgáltató hálózatán vagy? A hálózati jel rendben van?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz lumija620 #1842 üzenetére
A Viber-hez nem értek, így nem tudom megítélni, hogy nincs-e esetleg valamilyen méretbeli vagy darabszámra vonatkozó korlátozás benne. Ezzel érdemes megvárni egy, a használatában járatos topiktársat, vagy megérdeklődni a Viber-topikban: [link]
Megértem, hogy bosszantó a helyzeted, egyben nem is értem, mi okozza, hiszen többünk esetén is működik a YouTube vagy a Videa…
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest