- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Redmi Note 13 5G - fogyókúra után
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Siman lehet, az MDM lelkivilagaba nem latok bele, csak az alacsonyabb TCO-rol szolo cikkeket / kimutatasokat latom idorol idore.
Nalunk talan JAMF van, olvastam kilatasban volt az akvizicio az Apple reszerol, de nem tudom hol tartanak ebben, ha nem csak pletyka.
Ami nekem fura, hogy a macOS frissiteseket kiengedik azonnal ugy ahogy van, ez okozott mar kellemetlenseget. Nem gondolnam, hogy ezt nem lehet menedzselni, bar ki tudja, mondjuk ez elegge alap dolog lenne.Eltokolt X ora: igen erre gondoltam. Tegnap delutan a felesegemnek kerestem eletkepest wearOS orat, ami tamogatott, jo is, szep is, uszni lehet benne. Elment vele tobb ora, forumok, tesztek, kijott a csovon a galaxy watch4, majd amikor az asszony meglatta az arat azt mondta OK megsem kell.
En 3-4 evente kivalasztom az egy evvel azelotti alap iPhone-t, orat negy ev utan csereltem "alapmodellre" (SE), aztan csokolom. Tudom, hogy barmelyiket valasztom jo lesz, nem erre megy el az ido feleslegesen.[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
Kell az alternativa ez ketsegtelen, ugyanaz a funkciohalmaz nem mindenkinek tud megfelelni, kell a valasztas lehetosege.
Szamomra nem valos alternativa egy droid telefon / ora / sima BT fules, mert nem illik bele a rendszerbe, es nincs is lehetosegem ezekbol jol egyuttmukodo rendszert epiteni.
A masik dolog, ha valahogy ossze is lehetne takolni droiddal ezt, ahhoz ido kell, ami meg draga ha munkaberben is nezem, es ha elpazarolt szabadidoben nezem akkor is.
Akkor pedig mar nem is biztos, hogy az alma szisztema a dragabb, erted mire gondolok.
Nem veletlen jonnek ki folyton a riportok, hogy ceges hasznalatban a magasabb beszerzesi arak ellenere az almas cuccok teljes koltsege alacsonyabbra jon ki, mint mashol.
Kevesebb tamogato munkatars kell, konnyu az eszkozmenedzsment, intuitivak a rendszerek, stb.
Ezekkel szemben fel lehet hozni az unalomig ismetelt megapixelt meg a nemtudommit, csak ertelme nincs sok.#264 niof: a komolyabb biztonsagi frissiteseket iOS 12-re is kiadja az Apple, tehat az i5s, i6 ezekkel tovabbra is tamogatott.
Mikori gepek ezek? 2013?[ Szerkesztve ]
-
ggbuffon1897
őstag
Ezzel tisztában vagyok, csak a hülyeséget nem szeretem..mikor előadják h a szar igazából jó..pl aksik csökkentése majd emelése h micsoda forradalom, vagy a kijelző, holott mar 2-3eve mennek a 60hz feletti panelek a masik oldalt stb.. és még sorolhatnám a notchot meg a lighting portot, az eszkozok kivetelet a dobozbol stb..
Bevallom én max évente nézek ra a telefonpiacra, most eszembe jutott h cserélnek (bár semmi baja ennek 9tpronak) aztán ránéztem az arukeresore es elborzadtam..
300-400k egy telefonert? Hát majd amikor ez kirohad alolam..es nem azert mert ne tudnám megvenni hanem azért naFel nem foghatom h egy magára valamit adó oldal pl erre h adhat ajánlott plecsnit, hulyitve ezzel a jonepet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Xbox tulajok OFF topicja
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Külpolitika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest