- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz TheBikerider #1134 üzenetére
A 11 Prora az Apple is csak +1 órát mondott. A sima 11-re senki sem mondta, hogy jobb az akkumulátor ideje. Azt a 11 Pro Maxra mondták a jelentős javulást (hivatalosan: 5 órát).
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Tomace91
senior tag
válasz TheBikerider #1134 üzenetére
Hát nekem eddig 3GS óta csak droidjaim voltak és üzeimdőben a mostani Pro Maxom kenterbe veri mindet. Nekem is eSIM+fizikai sim és mobilnet egésznap. Sőt állandó a hálózat váltás 3G és 4G között mivel eléggé kint van a gyár a szabadban. Minden szinkronizálás be van kapcsolva folyamatosan (meetingek+e-mailek, stb stb). Plusz én is folyamatos waze+spotify kocsi kinhangosítón és még folyamatos Amazfit Bip bluetooth kapcsolat is van. Amióta a MiFit drain battery megoldódott nálam, úgy érek haza és akkor már a 2. kör waze+spotify túra van hogy 55-65% között van a telefon 3-5 óra közötti képernyő idővel (előző droidom ennél a pontnál 15-25% között járt). Ráadásul egy telefonom sem volt még ami ennyi alkalmazást váltás bírt volna app újratöltés nélkül, pedig nem a szar fajta droidjaim voltak sosem. Amiket én használok appok egyiket sem tölti újra kb sosem.
Más téma: Nálam a deep fusion is működik, ami csak a hátsó wide és tele lencsékkel (1x és 2x-es a camera appban) megy, se a szelfivel se az ultrawide-al nem és brutális mennyit tud javítani a részleteken és a zajt hogy eltűntetni. Megfigyelések alapján (ebbe a sajátom is beletartozik) kb úgy a legegyszerűbb tudni, hogy fogja használni, amikor megjelenik a kis fehér kör alakú jel a camera appban bal felül, de még nem sárga mert az már a night mode!, ez már azt jelzi hogy eléggé mid és low light között mozogsz amikor meg be is kapcsolja, ezután meg van ugye, hogy ha azonnal megnyitod a képek akkor van egy kis glitch ami fixen megmutatja használta-e vagy sem, de az biztos, hogy nem marketing fogás, hanem eszméletlen jó cucc.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PH! Darts
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mikrotik routerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest