Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Anyagminőségen mindig röhögök. Pont a minőséginek nevezett fém ház és az üveg a legdzsunkább... ugyanis az érzete "minőségi" (akár mi is legyen az, de valszeg ez az érzet onnan ered hogy egy megmondó ember megmondta hogy akkor ez legyen a minőségi).
De valójában hogy lehet minőségi a fémház, ami horpad, és alig tompítja az ütést, így nagy eséllyel szétrázódik az elektronika? A műanyag tompít, és visszanyeri alakját.
Üveg hogy lehet minősége, ha leejtik, és összevissza pókhálósodik, mert rideg mint az állat? Műanyag megint csak max megkarcolódik (vagy még annyit sem) és semmi baja nem lesz?Az a minőségi anyag ha olyat teszünk valahova ami nem oda való, és a legapróbb erőhatásra tropára megy? Hát ez rohadtul nem minőség... hanem egy másik ség, meghozzá hülye-ség.
Inkább miűanyag mint üveg meg fém. Az utóbbiak máshová valók... -
Tikakukac
titán
Fullfém ház vastag anyagból nincs, mert lenne 2 kiló.Vegyük a HD2-met. Ennek a hátlapja emberes szálcsiszolt fém, nem gagyi negyed milliméteres vacak. A műanyag meg jó fogású és nem kopogós fajta. Így a teló már olyan nehéz, ami kisebb embereknek már nem kényelmes. Én meg megszoktam inkább, de tetszik. Ha meg épp nincs tokban a teló és úgy ejted le a műanyag házast akkor törni fog, nem horpadni. Házcserés lesz így is úgy is, mint azt a barátaim tették: egy nap alatt 3 ismerős ejtette a telóját betonra, mindegyik cserés lett.
Ferrari szál: Less be TC népítélet részébe. Meglepődnél mennyi zörgős morgós lehullós Ferrari, Lambo van. Akárcsak az orosz autógyártásnak az olaszoknak is meg vannak a maguk gyengesége és erőssége autógyártásban. -
Cyberpunk
félisten
Azért nem bádog lemezből vannak. Nekem volt már több fémházas telefonom. És hát sajnos a leejtés az nem kerülhető el. Egyszer sem deformálódót a fém. Legfeljebb kicsit sérült a festés. Nagyobb gond az árnyékolás, ha a gyártó szarul tervezi meg az antennát lást Optimus Prime wifi gondjai.
-
Tikakukac
titán
A Ferrari érzést ad, az Apple meg telefont. Ültem olyan Ferrariban amiben egy Fiat Ducato szintű volt a műszerfal. És kit érdekel, mikor ott a vezetési élmény a lényeg.
Alap vagy sem, nagyon sok 100k+ teló van gagyi műanyagból. Van aki pölö utálja a fémet, nekem meg úgy kell a HD2-re mint a falat kenyér. Ez van, ezt kell szeretni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest