- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Szerintem külföldi lapokhoz nem is érdemes hasonlítgatni.
Az említett yt csatorna pedig csak azért fura, mert egy kicsit reklámszagú az első találomra betöltött videójuk. Ez azonban feltehetőleg csak véletlen. Az viszont egyértelmű, hogy az egy YOUTUBE csatorna, ami videót tölt fel, és nem szakmai írásokat. Más terület.Nyilván lehetne alkalmazni profi fotóst, és a videókon is lehetne javítani, de nem ez az elsődleges a ph oldalain. Én speciel soha nem szoktam még kinagyítani sem a képeket.. Ha reklám fotókat szeretnék nézegetni termékekről felmegyek a gyártó oldalára.
Jah és ez eléggé off téma itt.
Inkább arról beszéljünk végre, hogy mégis miért jobb ez a drágaság mint egy wacom táblagép vagy egy windows pensupporttal! Komolyan érdekelne..
Mivel dolgoznak a profi grafikusok és illusztrátorok? Van IOS-re komolyabb program ilyen célokra?
-
válasz
Parallaxis #95 üzenetére
[link]
Sokkal inkább a wacom, mint ez.
Ez is tablet és legalább nem egy üveglapon kell szerencsétlenkedni. A radír, a gombok a tollon és a táblán pedig hab a tortán. És nem értem ennél miben tud többet mint "grafikus beviteli eszköz".
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Apple Ipad 10.generáció
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest