Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buvartacsko
üzenetére
Szerintem külföldi lapokhoz nem is érdemes hasonlítgatni.
Az említett yt csatorna pedig csak azért fura, mert egy kicsit reklámszagú az első találomra betöltött videójuk. Ez azonban feltehetőleg csak véletlen. Az viszont egyértelmű, hogy az egy YOUTUBE csatorna, ami videót tölt fel, és nem szakmai írásokat. Más terület.Nyilván lehetne alkalmazni profi fotóst, és a videókon is lehetne javítani, de nem ez az elsődleges a ph oldalain. Én speciel soha nem szoktam még kinagyítani sem a képeket.. Ha reklám fotókat szeretnék nézegetni termékekről felmegyek a gyártó oldalára.
Jah és ez eléggé off téma itt.
Inkább arról beszéljünk végre, hogy mégis miért jobb ez a drágaság mint egy wacom táblagép vagy egy windows pensupporttal! Komolyan érdekelne..
Mivel dolgoznak a profi grafikusok és illusztrátorok? Van IOS-re komolyabb program ilyen célokra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő