- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Ne ertsd felre de magyar fizetesek nem eletkepesek es sokan inkabb az olcsobb androidos kutyuket valasztjak mert az iphone dragabb.
Szerintem mar eljutottunk arra a szintre ahol mar nem nagyon van tovabb fejlodni. Szerintem a mai keszulekek egy reszeben (iPhone HTC, vagy Samsung) mar benne van minden amire szukseg van.. Egyszeruen egyre nehezebb lesz kitalalni barmit is.
Szerintem a jovoben is meg fogja tartani az innovator szerepet az Apple. Viszont teny hogy egyre kevesebb dolgot lehet beletenni egy telefonba mert minden van mar bennuk.Apple fankent az iPad mini szamomra nem elonyos pont ugy ahogy a tobbi 7-8 colos androidos csodamasina sem.
-
Touch-ko
őstag
`...én személy szerint úgy érzem,"elfogyott" az alma a mobil szegmensben....
Az "elején" sikerült jó nagyot harapni Jobs-nak ebből az almából,aztán minden egyes harapás szépen fogyasztotta, mostanra pedig egy csutka maradt belőle...
Nem vagyok sem troll, sem pedig almaellenes, egyszerűen csak így látom a piacot...`Ne haragudj de milyen piacot latsz? Elorendelesben elfogyott a keszlet, 2-3 hetet kell varni a kovetkezo idokben. Az Apple negyedeves beszamoloja szerint ismet a bevetelben rekordot dontott, mint minden evben.
Az eladasok nottek, mindezt ugy, hogy a vasarlok nagy resze kivart.Elfogyott volna? Nem hinnem, csak per pillanat nem nagyon olyan dolog van, amit bele lehetne rakni meg a telefonokba, vagy a tabletekbe. Tovabba az innovacio teren, gondolom nem Mac-et hasznalsz.. A legtobb eladott Mac notebook, szoval a mobil szegmens igen is jol megy.
Korulotted cserelik le Andoriodra. Nalam pont mas a tapasztalat. Mivel itt baromi olcso az iPhone, mindenki ezt akar venni, es rengeteg kollegam ismerosom csereli le a 4S-t az iPhone5-re. Sokuknak van tablejuk, iPad, es a telefonjaikat latvan kevesebben hasznalnak kulonbozo Androidos csodamasinakat, mint iPhone-t.
Az pedig, hogy az Applenek sz_rul megy, azt mar tobb eve hallgatjuk.. Sot a Microsoft mar az iPhone-t is temette, nagy marketing fogas volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged