Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
pontosan! régebben az amazonról lehetett ÁFA nélkül rendelni USA-n belül, de nagy botrány is volt belőle úgyhogy már ott is felszámolják cél-állam szerint az ÁFÁt. Megjegyzem ott MINDEN nettó ár. bemegy az ember a sarki bótba és nettó, kicsit csalóka is, bementem és azt hittem megéri közben nem is mert a pénztárnál még rányomtak 7% ÁFÁt...
Én vettem egyet, feketét, az volt
. 4 óránál tartok használatnál (laza web, olvasgatás, minimálnál nem sokkal több fényerőn és 80% az akksi... Ez az első merítésem. Asszonypajtás mellett nem sok időm van ezzel foglalkozni
.
-
kchris78
veterán
válasz
kchris78 #2149 üzenetére
mindenkinek jól működik az icloud tabs safariban? nekem nagyon nem akar menni... telefonról gépre egyáltalán nem, fordítva ha restartolom az icloudot akkor hajlandó egyet syncelni... ipad dettó
. neten túl sok tipp nincs főleg hogy ennek "just works" alapon menni kellene...
-
kchris78
veterán
phablet helyett berendeltem egy ipad minit, retinásat
. remelem hamar meglesz, az istyle netes shopban a feher hol elerheto hol nem de rendelni nem engedte csak elorendelni igy maradt a space grey
. videken vagyok remelem holnap mehetek erte
. csodalkozom hogy ennyire csak az ezustot viszik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged