Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
"Én nem fogok belemenni ilyen szép hosszú OFF vitákba, vehementnek írtam a hozzászólást."
Írj privátot neki, ha nem akarod h mások reagáljanak.
Mellesleg hogyan is tudnál vitatkozni érvek nélkül (ha csak azt látod h egyik perli a másikat). Bár érv nélkül moonman és ulkesh tud vitázni, de én egyik sem vagyok..."nem érdekel, hogy nem lehet így vitázni, mert is akarok vitázni. Főleg ilyenekkel akik odairkálnak. "
Igen a topikban ez rád és vehement69 jellemző. vehement69 -et nem érdekli mit írt oalex, nem is érti, de ismeretlenül fikázza és utólag kiderült alaptalanul elkönyvelte őt apple gyűlölködőnek..."Előzőből meg kihagytam egy nem szót: szóval nem is akarok vitázni"
De te ennek ellenére sem akarsz vitatkozni, viszont mások leszólása megy? -
eXodus
őstag
"Én nem állnék egyik perben egyik oldalra sem."
Aki beveszi azt h az apple jogosan perel pl fekete háttér miatt (és a többi hasonló bullshit miatt) az már tényleg elvakult fanatikus lehet.De itt vagy pl te. Látszólag nem érdekel az ok, de fikázod (Apple gyűlölet) aki utánanéz. Hát vicces, így aztán lehet vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest