- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoneTom
tag
válasz
univerzita #7779 üzenetére
Én is csak a free-t próbáltam, fizetni nem nagyon szeretnék érte...ha nem megy ezzel,, akkor valahogy megoldom mással, de kár, hogy nem működik (és a fene vigye el, hogy se az Android, se az iOs nem támogatja már a Flash-t... Lehet, hogy elavult a flash, meg minden, de akkor is rohadt sok oldal és egyéb alkalmazás vagy videó használja, amik így most már nem használhatóak...
-
GoneTom
tag
válasz
vadászcsiga #7778 üzenetére
Néztem ezt is, ez volt az egyik, amelyik betöltötte ugyan az oldalt, de kínkeservesen lehetett csak használni - mondjuk inkább, hogy sehogy se...
Az egy dolog, hogy kiakadtam rajta, de hogy ha ezt előadom a középiskolásoknak, úgy fognak szidni, ahogy csak tudnak -
GoneTom
tag
válasz
univerzita #7776 üzenetére
Hmmm sajnos akkor jól sejtettem.
Egy kutatásomhoz kellene ez a webes képregénykészítő.... Androidos tablettel szenvedtem, (tudom, hogy az sem támogatja már, de kipróbáltam amit csak tudtam, egy- két böngészőnél betöltött, de használhatatlan volt) Akkor marad a rendes asztali gép a kutatás lefolytatásához...
Köszi, hogy megnézted nekem
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Akinek van iOS-es táblagépe akár ilyen Apple iPad Air, akár más Apple táblagép, megtenné nekem, hogy megnézi ezt az oldalt, hogy rendesen betöltődik-e?
Fontos lenne...Az oldal: https://www.bitstrips.com/create/comic/
Aki megnézte, kérem, írja meg hogy mit tapasztalt...
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest