Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Adott egy Ipad Air 16GB-os Wifis tab melyet hétvégén tettem újra, mert sajnos 20-30 perc netezéstől, vagy épp könyv olvasástól 15-20%-ot esett az akksija.
A legújabb ios van rajta , asszem 10.1.1 talán. Fényerő kb 50%-on van, helyzetmeghatározás bekapcsolva, illetve az éjszakai mód is(Night Shift vagy micsoda)
Böngészni a saját safari böngészőben tettem,sima szokványos oldalakat néztem meg
-index.hu,nso.hu,prohardver.hu,..Van ötletetek mitől merülhet ilyen gyorsan?
IOS 9 alatt nem volt ilyen problémám, csak 10-es frissítés óta vettme észre, hogy ilyen gyorsan merül.
Segítséget előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
válasz
vadászcsiga #7665 üzenetére
Igen, de nekem most 8.4.1 van a tableten és 9re akaom frissíten. Ebben az esetben ahogy olvastam törli majd visszaállitja az alap állapotba, tehát 8.4.1 re.
Ugyanezeket a lépéseket követtem csak itt én a frissítés gombot nyomtam meg. -
stigma
addikt
Sziasztok. Szeretném ,,tiszta telepítéssel", feltenni az iOS 9-et, ami az alábbi takarja, hogy recovery módba tenném a tabletet, majd feltenném az új 9-es OS-t. Az alábbi módon jártam el,d e sajnos valami ismeretlen hiba miatt megállt a foylamat.
1. Bakcup-t készítettema mostaniról.
2. Bekapcsoló + Home gomb a tableten, majd kábellel rádugtam (ilyenkor iTunes jele + kábel megjelent)
3. iTunes-on jelezte a frissítést, midnen feltételt elfogadva sajnos nem állt neki leszedni az image-t hanem ott írt ki valami ismeretlen hibát. (Lehet az volt a baj hogy 50% alatt volt az akksi)Mi lenen ha az alábbit tenném:
1. iPad Air (5th generation WiFi) image fájl leszedése.
2. Recoevry-be a tablet.
3 iTunes indítása majd valahol valamelyik menüpontból betallóznám a letöltött image-t hogy gyorsabban felmenjen.Segítséget előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest