Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szofterfejlesztők kellenének
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem a legjobb gép a piacon. Remélem hamarosan beszerzem én is.
Az Lg G2 is laggol mégis használod. Akkor mi itt a gond?
-
Sur1G
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Egyetértek, hogy az Air az iOS 7.0-val elég lagos itt ott, illetve sokaknál nem túl stabil, viszont még így is egy "csúcs" android szintjén van. Viszont a béta videók alapján elég sokat javítanak ezeken a dolgokon, míg ezt android tájáról nem mondanám el. Valahol olvastam, hogy safariban megoldották, hogy ne töltögesse újra a lapokat, sokkal több lapot tud "élesben" tartani a béták alatt. Aki használ bétát ezt meg tudná erősíteni, illetve cáfolni?
-
csab2
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valóban az IMDb app esetében nem olyan folyamatos az orientáció váltás, mint mondjuk Safariban.
Csak szólok előre: lesz még rosszabb is.
Pl.:
Nálam már 2 megnyitott oldal esetén is előfordul (nagyon gyakran, szinte mindig) Safariban, hogy váltáskor újratölti az oldalakat. Írták már itt a fórumon, hogy más böngészővel nem ilyen, de én szeretem a Safarit, nem akarok másik böngészőt használni. A multitask is egy fos. Pl. a Facebook újratölt, Mindig TV újratölt, játékok is újratöltenek. Az, hogy az adott app ott folytassa ahol abbahagytam csak álom. Lehet, hogy az appok nincsenek jól megírva, lehet, hogy az iOS7 nincs még kellőképpen optimalizálva a 64 bitre, lehet, hogy kevés az 1 GB RAM, nem tudom, de ez így nem kóser.
Félreértés ne essék, ettől (vagy inkább ezzel együtt is) én imádom az Airt, el nem cserélném semmi másra, de a tény az tény: vannak gondok. Nagyon remélem, higy a 7.1-ben orvosolják.206 cc:
Én az Erste és az Axa netes felületét használom, tökéletesen működik mindkettő Airen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest