- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #3962 üzenetére
Ezért lenne jó egy olyan fájlkezelő (saját apple fejlesztésű természetesen) ami MINDENT megeszik. Ha már nem hajlandóak bővítési lehetőséget nyújtani.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #3959 üzenetére
És app is kell hozzá. Pl. Az én Western Digital cuccomat nem tudom bevarázsolni az iFiles appba, pedig jó lett volna. Csak a saját appjával tudom használni. Akkor van gebasz ha az ember olyan cuccot vesz aminek nincs saját appja IOS-re. Igen csak utána kell nézni.
-
legiaap
félisten
Pages, numbers, keynote cuccok is frissültek. Bírom az apple-t, minden egyszerre frissül.
-
legiaap
félisten
Kijött a 7.1.1 mindenre (iPhone, iPad, TV)
-
legiaap
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #3865 üzenetére
Mindenhol ezt olvasom. Lehet, hogy ennyi ember letöltötte, de szerintem fele törölte is, mert előfizu kell hozzá.
Nálam is törlésre került. -
legiaap
félisten
Még mikor kijött a 7.1 említettem, hogy nem tölti újra a safari az oldalakat. Nos mostanság megint csinálja. Nem tudom mi jött rá...
Roppant idegesítő, mikor írok valamit itt fórumon, átlépek egy másik oldalra majd vissza és elveszett, amit írtam. Ezt is másodszorra írom. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #3713 üzenetére
Nem lenne rossz, de annyi helyen van felhőben hogy számomra totál lényegtelen.
-
legiaap
félisten
Bakker ilyet még nem láttam: [link]
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #3628 üzenetére
Ém használom őket és semmi gondom nincs velük.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #3624 üzenetére
Reggel már le is töltöttem, mintha nem lenne már fenn vagy ezer ahhoz hasonló appom.
-
legiaap
félisten
Na csak egy HR kellett, hogy működjön az iCloud tabs az 5S-em és az Air közt...
Most teljesen újként állítom be mindkettőt.
Viszont egy két kérdés:
Lehet egy készülékhez két iCloud backup?
AZ Icloud menüben a photos rész on-on volt mindig is, tehát ez azt jelenti minden eddigi fotóm a felhőben van?
Ha igen hogy tudom azokat elővarázsolni? -
legiaap
félisten
De hogy jó hírt is mondjak. A safari nem tölti újra az oldalakat.
-
legiaap
félisten
Eltünt a weather a lehúzható savból. Elvileg van iTunes radió is de nem találom.
-
legiaap
félisten
7.06 óta ha kinyomok airplayel videót akkor mikor kialszik a képernyő bontja a kapcsolatot elsőre. Második nekifutásra már nem. Főleg akkor ha safarizás közben találok egy videót és azt teszem ki tvre. Tapasztalt valaki hasonlót.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #3290 üzenetére
Belépsz a paypal felületére bal felső sarkoban withdraw menü.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #3202 üzenetére
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #3200 üzenetére
Az jó lenne ha mondjuk az újal már jobban mennének airplayben a játékok és több game is támogatott lenne, mert elég kevés játék tudja.
-
legiaap
félisten
Jaj ha ez mind igaz akkor lehet lecserélem a mostanimat.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #3127 üzenetére
Nálam is kb. úgy teljesít vagy csak egy vízszintes csíkot látok, mint pl. most is.
-
legiaap
félisten
Az csak nekem új ha a Safariban a keresősáv fölé klikkelek akkor felgördít az oldal tetejére?
Már csk olyat kéne megtalálnom ami a lap aljára visz. -
legiaap
félisten
Na nekem is sikerült összehoznom egy jó akku időt.
Nem játszottam, csak neteztem, fényerő 24%-on volt mindvégig, streamelve megnéztem 4 filmet mind 2 órás volt kb, egy-két youtube videó is játszott ill. Spotify streamelve tvre. Azt hiszem ennyi.
eredményIPhone 5S fele ennyire használva ennyit tud: [link]
-
legiaap
félisten
Akkor valami nálam lehet gond. Ha nekiállok játszani naponta kell töltenem és szerintem már az akku megszokta hogy terhelve van és már egy sima böngészéstől is merül mint atom. 3-4 óra folyamat netezés, csak böngészés és máris esik 20%-ot.
Tuti a sok játék kinyírja rövid időn belül. Épp ezért nálam nincs olyan telefon sem ami bírná egy napnál tovább. Az első naptól kezdve kapja a kemény terhelést. -
legiaap
félisten
válasz
univerzita #2705 üzenetére
Én most néztem youtube-on és kinyomtam tvre. Még nem próbáltam eddig. Nem semmi.
-
legiaap
félisten
Ma akartam venni filmet itunes-ból és észrevettem valamit. Ha legörgetem az oldal alájra akkor van olyan menü, hogy films under 5£. Viszont iPhone-on nincs ilyen menüpont. Másnál sincs?
-
legiaap
félisten
Találtam neked valamit: beats music.
Ha elér hozzánk lehet neked jó lesz majd.Más: a modern combat 4 gyönyörűen fut airplayel. Remélem kitolnak még több airplayes játékot. Kár, hogy az asphalt 8 és az rr3, gtracing 2 vagy injustice, stb nem támogatott.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #2642 üzenetére
Vehettem volna olyat is, de elvárnám ettől is. Na mindegy most már. Majd kölcsönzök filmeket storeból.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #2640 üzenetére
Bőven van. Számomra így élvezhetetlen.
Engem inkább az idegesít, hogy nplayerben benyomok egy 3-4 gigás BRrip-et és azt is lassabban viszi. -
legiaap
félisten
Na csak megvettem ma az apple tv-t. Egész jó cucc de nem estem hasra tőle. Kipróbáltam pár komolyabb gamet kitolni tvre, hát rendesen szaggatott, sőt meg volt egy könnyed fehér képernyőm alma logóval közben. BRrip-es filmet vetítettem ki amit Nplayerrel játszottam le hát ott is volt gond. Divx, xvid, avi gondnélkül ment.
Szóval jatékot kivetíteni nem a legjobb, komolyabb filmet kivetíteni nem a legjobb, minden másban okés. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #2594 üzenetére
Az utoló infó szerint igen.
-
legiaap
félisten
Mi ez a respring dolog? Még nem hallottam róla.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #2580 üzenetére
Az én napom sem jobb. Kinyírtam az Infinity Blade 3 game-em, nem tudok letölteni egy appot, pedig a store szerint már lent van, széttörtem egy iPhone 5S tokot...
Azt hogy kikapcsolgat az air már semmit sem mondok. -
legiaap
félisten
válasz
univerzita #2560 üzenetére
Akkor ez nálam kizárva. Nálam az Air a PC.
-
legiaap
félisten
Gondolom app nincs, csak pc-vel összekötve lehet ezt csinálni ugye?
-
legiaap
félisten
Megnéznétek, hogy nálatok sem lehet a pocketnow.com-ot desktop nézetben nézni? Próbáltam mercuryval is de csak mobilnézetben tudom nézni.
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #2508 üzenetére
Én is ott nézem
-
legiaap
félisten
válasz
univerzita #2506 üzenetére
Azt hol nézed, hogy hány százalékon van a fényerő? Valami batery app-ban?
-
legiaap
félisten
Az itunes store is elég bugos. Ma csak kb. 6-szor lépett ki váratlanul...
-
legiaap
félisten
Itt beszéltetek nemrég az Apple TV-ről és egy kérdésem lenne. Jön mostanság utódja? Mintha rémlene, hogy olvastam volna valahol róla, de lehet csak benéztem.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #2448 üzenetére
150 megás net???
Az én netem 15/1-es és úgy streamelek külső vinyóról akadás nélkül. -
legiaap
félisten
válasz
Gadgetfan_ #2342 üzenetére
Ezt senki nem ússza meg szerintem. Előbb utóbb mindenkit utolérna fehér alma logós halál.
Nekem eddig csak kétszer volt 1 hónap alatt. 5S viszont gyakrabban omlik össze így. -
legiaap
félisten
Ez nekem új, mindig tanul az ember.
-
legiaap
félisten
A minis topikban olvastam, hogy valaki említette a fényerőszabályzója nem úgy működik ahogy kéne. Kipróbáltam az airen és nálam sem. Legtökéletesebb. Automatára állítottam. Magas fénynél feltolja, de sötétnél nem veszi lejjebb. Ez így okés?
-
legiaap
félisten
válasz
Mela Kehes #2298 üzenetére
makimakom: nekem is volt touch 5-on és ott sosem találkoztam ilyennel. Sőt még az 5S sem lépeget ki safariból, bár telefon újraindulás már ott is volt párszor.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #2287 üzenetére
Nem, nálam a low memory egyben kilépés is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest