- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Nem rossz kis cucc, es az ara is eleg korrekt, mondom ezt ugy, hogy asztalin es notebookon is windowsozom, es telobol is winmosat hasznalok.
Akik szkeptikusok, ha tehetik probaljak ki nehany napra, vigyek haza. (mikor megjelent az 1, nehany orat probalgatva en is a sarokba dobtam, hogy kell a francnak van franko notim, aztan mikor hosszabb ideig hasznaltam rajottem milyen praktikus es okos kis szerkezet, es nagyon gyorsan szereztem egyet, pedig altalaba hetekig toprengek egy ilyen "befektetesen")
Egyaltalan nem vagyok alma fan, mint irtam fentebb ms kornyezetbol jovok, de amiota van padom (cirka fel eve 1es) azota otthon nem vettem elo a notebook-ot, munkaba is a padot viszem, tegnap megsasoltuk munkatarsnal az ipad2-t is, jol sikerult kis darab az is, mondjuk annyi ujdonsagot nem sorakoztat fel, hogy az 1est lecsereljem, de egyertelmuen jo az irany.
...amugy meg ha van otthon ugyis egy asztali gep, kituno kiegeszito, reszemrol, ha meloba 1-1 specko feladathoz nem kene nagyritkan bevinni a laptopot, akkor mar ma adnam is el!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest