- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Szerintem ez egyén függő. Mindig is rüheltem a touchpadot. A laptop hordozhatóságát meg nagyban befolyásolja egy külső periféria (egér). Még ha vezeték nélküli, akkor is. Pl. ágyban nem nagyon tudod használni normálisan a laptopot, kell alá valami, hogy a port ne szívja be. A súlya így megnövekedik. Számomra ez így jobb. Kihangsúlyozom, hogy számomra. Ezzel lehet vitatkozni, de akkor az már a te véleményed. Nekem egyszerűbb így. Nekem megérte. Ha kell akkor tablet, ha kell akkor netbook, ha kell akkor egy könyv, ha kell akkor társasjáték. Multifunkciós. Nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Apple második generációs táblagépe vékonyabb és erősebb lett, ráadásul kamerát is kapott. Forradalom nem történt.
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest