- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
Láttatok már Iphone 5S pontszámot?
-
Auratech
őstag
A tesztelő alkalmazások (ez is) pontosan ezt az architekturális különbséget hidalják át, lehetőség szerint közös nevezőre hozva a különbségeket.
A PC-k esetében van alaplap (chipset-foglalat...) CPU, memória vga, bios, driver oprendszer...tekintetében egy sokmilliós variációs lehetőség. Erre gondoltam, hogy egyedi a konfig.
Mobil eszköz esetében egy termék-gép - egy konfig. Jobbára szabványosan frissülő oprendszerrel.
A variációs lehetőség százas nagyságrendű a piaci termékek 95%-át tekintve. -
Auratech
őstag
Szerintem is sokkal egyszerűbb lenne az Apple által közölve, mennyi a pontszáma az adott típusnak.
Csak egyszer kellene megcsinálni a gyárban. Bár a többi telefon, tábla készülék esetében is ugyan ezt lehetne, hardver változatonként.
A teljesítmény készülékenkénti mérése akkor lényeges, ha egyedi a konfiguráció. Egyedileg összeállított PC-k és azonos felépítésű, eltérő hangolású tuninggépek esetén.
Az autókat sem viszik vásárlás után próbapadra. Amikor megveszem, tudom mekkora a teljesítménye, tartaléka a gyári mérések alapján. Ott van a papíron.
Szórás mindig van, de csak pár százalék a szoftveres komponensek eltérései miatt (futó szolgáltatások...). -
haxiboy
veterán
Biztos sok külömbség van az egyforma hardverek között
-
Auratech
őstag
iPad4-en 9406 meg 6887. A sztorihoz hozzátartozik, hogy natív felbontáson picit több lenne. Két nyamvadt maggal. A gpu az jó, vagyis megfelelő ehhez a felbontáshoz. Egyedül a 330-as erősebb. Lehetne párszor erősebb, fele áramfelvétellel...
-
alevan
őstag
Úgy, hogy hiába akármilyen 3Dmark pontszám, hiába veri meg az összes csúcsandromasina az iphone-t, mivel kicsi a hardverválaszték, sokkal egyszerübb szépen futó játékot írni rá, mint az "ahány telefon annyi SoC" androidra. Mivel mostmár ez lessz a vesszőparipa a teszteknél (ha azt mondja valaki, hogy nem, azt önmaga sem hiszi el).
(És nem tudod, milyen a configom
(mert az enyémről volt szó
))
-
Prof
addikt
Az Apple support mar elore retteg.
Emberkek telefonalnak, hogy hiba van a szifonjukban, mert 1 ora alatt lemerul loop 3dmarkal -
huszar90
aktív tag
amúgy elég lett volna egy excel táblázatot kiadni, hogy az a kb. 10 iOS eszköz hány pontot ért el...
de így pl. több millió iphone user állapíthatja meg hogy elért 5420 pontot -
huszar90
aktív tag
köszönöm a 3DMark programozóinak, hogy felnyitották a szemem! eddig nem hittem volna, hogy i5-ön bármi képes szaggatni, de ezzel meggyőztek
-
BlackSoft
addikt
Hát iOS-re nagyon kellett, sok hasznát lehet majd venni
-
kispecek
aktív tag
Van még ember aki a tesztekre rejszol?
-
apatyas
Korrektor
Amúgy nem vágom, ha phone4-re jó akkor touch4-re miért nem? Tudomásom szerint a bélésük azonos. Eszerint mégse?
-
alevan
őstag
Droidosok, csak szólok, hogy az XBOXon szebben fut a BF3 mint a sokkal erôsebb PCmen. És az ok is le volt írva, hogy miért. Csak szólok flame elôtt...
-
Raysen623
addikt
Na végre, jöhet megint a flame és az örök vita!!!! Hajrá droidosok! Tudjátok mennyire érdekel ez engem? Hát baromira semennyire...
-
demyen
tag
Lehulott a lepel,.. ennyit tudnak
-
big-J
őstag
Ha nem ugyanaz a kijelző méret, és onscreen a teszt, akkor semmi értelme sincs hasonlítani...
Amúgy magának a programnak sincs semmi értelme, mert tuningolni nem igen lehet őket, és van 5-6 termékük, mindenkinek ugyanaz a szám lesz a pontja attól függően hogy melyik készüléke van.
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
StoneBridge #8 üzenetére
5420 pont ?? Az én i4 32GB-s készülékem kerek 500 at kapott. Ha tényleg ilyen különbség van ideje beruháznom egy 5re
.
-
-
Scoobyka
addikt
Egy kicsit nem kerek a törtenet nekem.....az i4S kapott a 720p tesztben 2334 pontot ami a tablazat alapjan egy Huawei Ideos x5-el van pariban....ami 2366 pontot kapott...
Kozben,meg az apple appok sokkal jobban futnak meg magasabb kategorias telefonokkal osszevetve is. Szoval ez a 3d mark nem add velemenyem szerint relevans erteket...vagy csak en nem ertek hozza.
-
erdoke
titán
Ajánlom figyelmedbe. Ugye 1 éves készülék, ma este jelentik be az újat.
-
demyen
tag
Akkor 3dmark ban nagyon le van maradva az iphone......, vagy ami valószinübb, harmatgyenge...
Egy androidos 100ezres teló 10ezer pont felett produkál..... -
Tidus
addikt
válasz
StoneBridge #8 üzenetére
Egyelőre csak egy érték, és nem mond semmit.
Majd ha lehet csemegézni az értékek között, akkor lesz viszonyítási pont is.
Ennek kell egy külön topikot is indítani, ha még nincs. Nem néztem. -
mghltm
addikt
(#3) buvartacsko eliras volt, de mar javitva
-
StoneBridge
senior tag
Szaggat...
iPhone5 32GB eladó
Szerk:
Egyébkent a 720p teszt 5420 ponttal futott le. Sokat nem mond. -
eclipse006
őstag
Erre vártam már évek óta!
-
Des1gnR
őstag
Huhú, de jó poénok fognak itt születni
Be is ülök egy kis popcornal -
RexpecT
addikt
Sok értelme van....
-
Atom_Anti
senior tag
Na végre! e nélkül nem is tartottam teljes értékünek Iphonom... Mindjárt megkergetem vele
.
-
buvartacsko
addikt
"mivel az iOS sem operációs rendszer"
Megkerdeznem a kedves cikk írót hogy ha az ios nem operációs rendszer akkor mi ?
-
madgie
titán
Kellett ez, mint egy falat kenyér...
-
atike
nagyúr
Na akkor jöhetnek az eredmények - és a hatalmas viták...
Szerk:
"...mivel az iOS sem operációs rendszer nem elég fejlett ahhoz, hogy a másik két grafikai teszttel megbirkózzon, de az Apple mobil termékeinek ez így is elég kihívás lesz"Kezdetnek itt is van ez a mondat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest