- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
A tesztelő alkalmazások (ez is) pontosan ezt az architekturális különbséget hidalják át, lehetőség szerint közös nevezőre hozva a különbségeket.
A PC-k esetében van alaplap (chipset-foglalat...) CPU, memória vga, bios, driver oprendszer...tekintetében egy sokmilliós variációs lehetőség. Erre gondoltam, hogy egyedi a konfig.
Mobil eszköz esetében egy termék-gép - egy konfig. Jobbára szabványosan frissülő oprendszerrel.
A variációs lehetőség százas nagyságrendű a piaci termékek 95%-át tekintve. -
Auratech
őstag
Szerintem is sokkal egyszerűbb lenne az Apple által közölve, mennyi a pontszáma az adott típusnak.
Csak egyszer kellene megcsinálni a gyárban. Bár a többi telefon, tábla készülék esetében is ugyan ezt lehetne, hardver változatonként.
A teljesítmény készülékenkénti mérése akkor lényeges, ha egyedi a konfiguráció. Egyedileg összeállított PC-k és azonos felépítésű, eltérő hangolású tuninggépek esetén.
Az autókat sem viszik vásárlás után próbapadra. Amikor megveszem, tudom mekkora a teljesítménye, tartaléka a gyári mérések alapján. Ott van a papíron.
Szórás mindig van, de csak pár százalék a szoftveres komponensek eltérései miatt (futó szolgáltatások...). -
Auratech
őstag
iPad4-en 9406 meg 6887. A sztorihoz hozzátartozik, hogy natív felbontáson picit több lenne. Két nyamvadt maggal. A gpu az jó, vagyis megfelelő ehhez a felbontáshoz. Egyedül a 330-as erősebb. Lehetne párszor erősebb, fele áramfelvétellel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest