- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Na látod erről van szó. Várj csak ja hogy nem ismered a fikázás fogalmát, hmmm, akkor talán ezzel kellene kezdeni [link] mielőtt a következő kommentet beírod.
De azért ezt is olvasd el, mielőtt írsz valamit: [link]
[ Szerkesztve ]
"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh
-
alamuszi
senior tag
Egyrészt veled Alex91-el vagy éppen Everman Ulkesh vagy éppen ki tudja most milyen álnéven üzemel a kolléga én elismerem, ha valami jó, Te viszont nem (bizonyítja ezt az éppen az a hozzászólásod is amire most vélaszolok) szóval nem trollkodásból írtam, hanem érdeklődésből. Kikapcsolhatod a Vér Apple Troll kapcsolót, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
alamuszi
senior tag
Értem nem is azért írtam, hanem azért mert ez valóban jó dolog. Végre valamilyen komoly lépést tett egy magyar reseller is az ügyfelek irányába. Komolyan gondoltam nem gúnyból. Valamint végre kezdenek felébredni a magyar kereskedőhálózatok is. Lehet, hogy van köze az állítólagos Apple ráhatásnak is.
[ Szerkesztve ]
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nézd, ez nem egy olyan cucc, amit mindenkinek le kell töltenie, mert egy must-have. Ez egy extra szolgáltatás a StarKing ügyfeleinek: a szervizállapot követős funkció nagyon hasznos, mellé sok információ van azoknak, akik érdeklődnek az Apple termékei iránt vagy Mac-re váltanának. Így nézd a cuccot.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mondjuk arra, hogy ha van valami iCuccod (iPod, Mac, iPad) és úgy döntesz, hogy a három magyarországi hivatalos szerviz közül a StarKinghet viszed vissza, folyamatosan nyomon követheted mondjuk iPhone-on, hogy hol tart a javítás. Ez szerintem már önmagában egy igen kellemes funkció.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
alamuszi
senior tag
Ez meg miez? Mi értelme van, nem értem. (Igaz mindenki maga dönti el mit használ, saját döntés)
[ Szerkesztve ]
-
Picike8
aktív tag
+lesem
-
GALARDO
addikt
Már fent van!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
titán
Minden szifonra kötelező darab.
evDirect villanyautós töltőhálózat
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest