- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Egyrészt veled Alex91-el vagy éppen Everman Ulkesh vagy éppen ki tudja most milyen álnéven üzemel a kolléga én elismerem, ha valami jó, Te viszont nem (bizonyítja ezt az éppen az a hozzászólásod is amire most vélaszolok) szóval nem trollkodásból írtam, hanem érdeklődésből. Kikapcsolhatod a Vér Apple Troll kapcsolót, köszi.
-
alamuszi
senior tag
Értem nem is azért írtam, hanem azért mert ez valóban jó dolog. Végre valamilyen komoly lépést tett egy magyar reseller is az ügyfelek irányába. Komolyan gondoltam nem gúnyból. Valamint végre kezdenek felébredni a magyar kereskedőhálózatok is. Lehet, hogy van köze az állítólagos Apple ráhatásnak is.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nézd, ez nem egy olyan cucc, amit mindenkinek le kell töltenie, mert egy must-have. Ez egy extra szolgáltatás a StarKing ügyfeleinek: a szervizállapot követős funkció nagyon hasznos, mellé sok információ van azoknak, akik érdeklődnek az Apple termékei iránt vagy Mac-re váltanának. Így nézd a cuccot.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mondjuk arra, hogy ha van valami iCuccod (iPod, Mac, iPad) és úgy döntesz, hogy a három magyarországi hivatalos szerviz közül a StarKinghet viszed vissza, folyamatosan nyomon követheted mondjuk iPhone-on, hogy hol tart a javítás. Ez szerintem már önmagában egy igen kellemes funkció.
-
alamuszi
senior tag
Ez meg miez? Mi értelme van, nem értem. (Igaz mindenki maga dönti el mit használ, saját döntés)
-
Picike8
aktív tag
+lesem
-
GALARDO
addikt
Már fent van!
-
Minden szifonra kötelező darab.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- iPhone topik
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest