Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Egyrészt veled Alex91-el vagy éppen Everman Ulkesh vagy éppen ki tudja most milyen álnéven üzemel a kolléga én elismerem, ha valami jó, Te viszont nem (bizonyítja ezt az éppen az a hozzászólásod is amire most vélaszolok) szóval nem trollkodásból írtam, hanem érdeklődésből. Kikapcsolhatod a Vér Apple Troll kapcsolót, köszi.
-
alamuszi
senior tag
Értem nem is azért írtam, hanem azért mert ez valóban jó dolog. Végre valamilyen komoly lépést tett egy magyar reseller is az ügyfelek irányába. Komolyan gondoltam nem gúnyból. Valamint végre kezdenek felébredni a magyar kereskedőhálózatok is. Lehet, hogy van köze az állítólagos Apple ráhatásnak is.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nézd, ez nem egy olyan cucc, amit mindenkinek le kell töltenie, mert egy must-have. Ez egy extra szolgáltatás a StarKing ügyfeleinek: a szervizállapot követős funkció nagyon hasznos, mellé sok információ van azoknak, akik érdeklődnek az Apple termékei iránt vagy Mac-re váltanának. Így nézd a cuccot.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mondjuk arra, hogy ha van valami iCuccod (iPod, Mac, iPad) és úgy döntesz, hogy a három magyarországi hivatalos szerviz közül a StarKinghet viszed vissza, folyamatosan nyomon követheted mondjuk iPhone-on, hogy hol tart a javítás. Ez szerintem már önmagában egy igen kellemes funkció.
-
alamuszi
senior tag
Ez meg miez? Mi értelme van, nem értem. (Igaz mindenki maga dönti el mit használ, saját döntés)
-
Picike8
aktív tag
+lesem
-
GALARDO
addikt
Már fent van!
-
Minden szifonra kötelező darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged