Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Egyrészt veled Alex91-el vagy éppen Everman Ulkesh vagy éppen ki tudja most milyen álnéven üzemel a kolléga én elismerem, ha valami jó, Te viszont nem (bizonyítja ezt az éppen az a hozzászólásod is amire most vélaszolok) szóval nem trollkodásból írtam, hanem érdeklődésből. Kikapcsolhatod a Vér Apple Troll kapcsolót, köszi.
-
alamuszi
senior tag
Értem nem is azért írtam, hanem azért mert ez valóban jó dolog. Végre valamilyen komoly lépést tett egy magyar reseller is az ügyfelek irányába. Komolyan gondoltam nem gúnyból. Valamint végre kezdenek felébredni a magyar kereskedőhálózatok is. Lehet, hogy van köze az állítólagos Apple ráhatásnak is.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Nézd, ez nem egy olyan cucc, amit mindenkinek le kell töltenie, mert egy must-have. Ez egy extra szolgáltatás a StarKing ügyfeleinek: a szervizállapot követős funkció nagyon hasznos, mellé sok információ van azoknak, akik érdeklődnek az Apple termékei iránt vagy Mac-re váltanának. Így nézd a cuccot.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Mondjuk arra, hogy ha van valami iCuccod (iPod, Mac, iPad) és úgy döntesz, hogy a három magyarországi hivatalos szerviz közül a StarKinghet viszed vissza, folyamatosan nyomon követheted mondjuk iPhone-on, hogy hol tart a javítás. Ez szerintem már önmagában egy igen kellemes funkció.
-
alamuszi
senior tag
Ez meg miez? Mi értelme van, nem értem. (Igaz mindenki maga dönti el mit használ, saját döntés)
-
Picike8
aktív tag
+lesem
-
GALARDO
addikt
Már fent van!
-
Minden szifonra kötelező darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A prémium Apple viszonteladó ingyenes alkalmazása szervizinformációkkal és vásárlási tanácsokkal kedveskedik a felhasználóknak.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Minden, ami hőszivattyú
- Ukrajnai háború
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Energiaital topic
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest