Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Egyrészt veled Alex91-el vagy éppen Everman Ulkesh vagy éppen ki tudja most milyen álnéven üzemel a kolléga én elismerem, ha valami jó, Te viszont nem (bizonyítja ezt az éppen az a hozzászólásod is amire most vélaszolok) szóval nem trollkodásból írtam, hanem érdeklődésből. Kikapcsolhatod a Vér Apple Troll kapcsolót, köszi.
-
alamuszi
senior tag
Értem nem is azért írtam, hanem azért mert ez valóban jó dolog. Végre valamilyen komoly lépést tett egy magyar reseller is az ügyfelek irányába. Komolyan gondoltam nem gúnyból. Valamint végre kezdenek felébredni a magyar kereskedőhálózatok is. Lehet, hogy van köze az állítólagos Apple ráhatásnak is.
-
alamuszi
senior tag
Ez meg miez? Mi értelme van, nem értem. (Igaz mindenki maga dönti el mit használ, saját döntés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netflix
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest