- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
dreamdancer
őstag
válasz
kecskebégető #13 üzenetére
+1
Ez a cucc pont az Apple-júzerek számára a leghasználhatatlanabb, NFC van, Lightening csati vagy AirPlay nincs. Értem én, hogy az iCenter adta meg pénz beszél, de akkor csapjanak rá egy nagy PR-cimkét és rakják be úgy a hírek közé. Vagy rakjanak be az Apple blog alá egy olyasféle alcímet, hogy "ez a blog neve ellenére NEM Apple-specifikus cuccokkal foglalkozik, hanem olyan drága termékek promótálásával, amiket reményeink szerint akkor is el lehet sózni Apple-júzereknek, ha azok kifejezetten NEM használják az Apple szabványait, mert szerintünk ezek a júzerek nem csak pénzesek, de hülyék is".
Értem én, hogy a PH! Is pénzből él, de sírva kérdezem a T. Szerkesztőket, miért nem tudnak olyan termékeket berakni ide, aminek legalább halvány köze van az Apple-höz, kismillió kiegészítőből válogathatnak!
-
kolosanyi
veterán
válasz
kecskebégető #13 üzenetére
A gyártó az almásokat tartja célközönségnek és almás bolt is forgalmazza. Innentől simán van létjogosultsága annak, hogy a blogban írnak róla, de persze nem csak Apple cuccal lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest