Hirdetés
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricogsm
őstag
Mai napon volt szerencsém kipróbálni. Párosítás utan egyből játszotta a kívánt számot,mindenféle kijelölés nélkül. Hangosabb tartományban csökkent az akusztikája. Lumia 820ason tesztelve. Később fura volt magán a telefonon hallgatni a zenét. Hiányzott a Jbl.

udv: egy volt almás.
-
dreamdancer
őstag
Ezek és tsai cuccok mit keresnek az alma blog alatt?Soha nem végtam.
+1
Ez a cucc pont az Apple-júzerek számára a leghasználhatatlanabb, NFC van, Lightening csati vagy AirPlay nincs. Értem én, hogy az iCenter adta meg pénz beszél, de akkor csapjanak rá egy nagy PR-cimkét és rakják be úgy a hírek közé. Vagy rakjanak be az Apple blog alá egy olyasféle alcímet, hogy "ez a blog neve ellenére NEM Apple-specifikus cuccokkal foglalkozik, hanem olyan drága termékek promótálásával, amiket reményeink szerint akkor is el lehet sózni Apple-júzereknek, ha azok kifejezetten NEM használják az Apple szabványait, mert szerintünk ezek a júzerek nem csak pénzesek, de hülyék is".
Értem én, hogy a PH! Is pénzből él, de sírva kérdezem a T. Szerkesztőket, miért nem tudnak olyan termékeket berakni ide, aminek legalább halvány köze van az Apple-höz, kismillió kiegészítőből válogathatnak!
-
buvartacsko
addikt
Elég csak ránézni az adatlapodra, látszik hogy egyedül csak trollkodni regisztráltál be.
Ennyire senki nem buta hogy mikor rá van írva egy termékre hogy JBL, akkor bevágja hogy túlárazott Apple termék... -
ViiiiktorOC
senior tag
Kövezzetek meg, de nekem bejön!
Bár nem tudom, ha buli van egy nagyobb szobában, akkor milyen világításra képes.
Otthon egyedül, zavarna hogy egyfolytában szivárványt játszik.
-
Sonyfan
tag
Hát ez eszméletlen

Mit ki nem találnak.. -
Assdak
őstag
Kicsit értelmetlen dolognak tartom, hogy profi hangminőséget vártok egy ilyen terméktől. Ez egy fancy cucc, ami amellett hogy bt keresztül kihangosít, tud NFC-t, és van beépített aksija, még tele van rakva ledekkel is.
Ebben a kategóriában, kicsit sincs túlárazva.
Aki profi hangzást akar, vegyen egy pár STUDIO MONITOR 4365-öt. -
kolosanyi
veterán
A gyártó az almásokat tartja célközönségnek és almás bolt is forgalmazza. Innentől simán van létjogosultsága annak, hogy a blogban írnak róla, de persze nem csak Apple cuccal lehet használni.
-
kecskebégető
aktív tag
-
kispecek
aktív tag
-
nord_
veterán
-
myatarix
csendes tag
Nekem van egy JBL Charge hangfalam, elégedett vagyok vele, de ez nem tűnik nagy eresztésnek ennyiért. Viszont pöpecül néz ki tényleg

-
blackydan
senior tag
-
ryori
senior tag
-
blackydan
senior tag
Kár, hogy hangilag nem valami nagy durranás, ettől függetlenül kinézetre nagyon bejön. Lehet kéne vennem egyet otthonra

-
dezs520
senior tag
-
ryori
senior tag
Lehet vele "üvegezni is"

-
Oddløg
csendes tag
Csak a szokásos túlárazott, jó marketingel rendelkező, de tudásilag negyede árat érő Apple termék.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Ehh, de gagyi.
Olyan mikor lesz, hogy a spektrumot tolja ki? Szóval ilyesmit "játszaná le" fényjátékkal:
(piros = mély, zöld = közép, kék = magas, hangerő = fényerő)
Komolyan mondom ha nem jön ki 1-2 éven belül, levédetem.

Sokkal élvezhetőbb, viccesebb, nem kell fénytechnikus, ritmusra tolja, elég impresszíven. Tudom, mert megcsináltam a prototípust: mikrovezérlő + 150W led szalag, csak a hangforrást kell rákötni és megy is.

-
Plazmacucci
félisten
Van egyáltalán olyan termékük ami jól szól és nem túlárazott?

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kifutott a Galaxy Watch4: a Samsung lezárta a frissítési ciklust
- Milyen TV-t vegyek?
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr titán hibátlan, karcmentes
- AKCIÓ! Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Intel Core I5 13600K - 14mag/20szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.02.22. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700F - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2028.05.25. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 13700 - 16mag/24szál - Új, Bontatlan - Gari 2029.02.14. -ig - Eladó!
- Dell Pro Thunderbolt 4 Dock - WD25TB4 (210-BTHY)
- Honor Magic V2, 12/512GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Latitude 7450 Intel Core Ultra 7 165U 16GB 512GB FHD+ IPS 1 év teljeskörű garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!

Ennyire senki nem buta hogy mikor rá van írva egy termékre hogy JBL, akkor bevágja hogy túlárazott Apple termék...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)