- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
Én ma vettem egy fehéret és teljesen jó a minőség. Valaki írta fentebb, hogy ezért nem vesz senki nanot. Én pont emiatt vettem
Számomra a legkényelmesebb zenehallgatási mód nano óraként + SE IS-800 headset kombó. (igen bt adapter is kellett). -
rep3at
őstag
Nagyon drága és csak A2DP-vel lenne értelme, nem is értem hogy ezt miért hagyták ki.
-
Wave86
tag
Mondjuk tényleg túl van misztifikálva, kb. úgy mutatják be a videón, mintha feltaláltok volna a spanyol viaszt. A pár ezer Ft-ba kerülő szíjakon meg szép kis haszon van.
Mondjuk abban egyetértek, hogy nehéz a fiatalok számára stílusos órát találni.
Tényleg melyiket kedvelitek, a kör alakú számlapos vagy a téglalap alapú számlapos órát? -
Nunder
őstag
Jó ötlet nem azt mondom, maximum az ember a kabátujjában vezeti végig a vezetéket, és a vállnál kijövő vezeték majdnem olyan, mintha a zsebből kúszna fel. De kérdem én, mennyi lehetett ennek a tervezési, előállítási, marketing és terjesztési költsége? 1 milka az kicsit bőkezű adomány egy ilyenért. Mert lássuk be egy fröccsöntött szilikon pántért és műanyag tartóért azért nem száll le a repülő. De az is lehet, hogy én vagyok értetlen
-
-=Ghost=-
őstag
Egészen egyszerűen azért, mert ha azzal, hogy csak a kijelző megy egyész nap és mutatja az időt, épphogy kibír egy napot (10 órát) akkor ha még zenét is hallgatsz rajta még annyit sem fog, és délre-délutánra lemerül... Akkor meg van egy fancy 60k-s csuklónehezéked. 60k-ért már normális órát kapsz amit ráadásul nem kell naponta tölteni.
ha zenét hallgatsz, nem megy a kijelző, szerintem ez egyértelmű, mert akkor úgyis kezelned kell vhogy...
Ezt nem igazán tudom feldolgozni. Egy érintőképernyűs mp3lejátszó, amit kezelni akarsz, de nem megy a kijelző. Valami apple találmány lehet ez is. -
nuke7
veterán
ha zenét hallgatsz, nem megy a kijelző, szerintem ez egyértelmű, mert akkor úgyis kezelned kell vhogy...
képek nézegetése / mutogatása közben meg szintén nem megy az óra, szóval miért ne állna amit most írunk..?
naponta simán lehet tölteni szerintem, ha egy touch kibír 2-3 napot csak zenéléssel... -
Blyan
félisten
Azért, mert ha kizárólag órának használod, akkor áll az amit most írunk, na de lássuk be, csak és kizárólag óra gyanánt nem veszel 45 ezerért iPodot, plusz 12-25ezerét egy szíjat hozzá.
Ha meg zenéket hallgatsz, nyomod rá a képeket, meg tököm tudja mire nem jó még, akkor az állandó kijelzőhasználat már nem is olyan kifizetődő. -
nuke7
veterán
fogalmam sincs. en egy srac karjan lattam, nem birizgalta es mutatta folyamatosan az idot.. persze gondolom nap vegen tolteni kell nyilvan... ( tehat az idot nem tudtam leolvasni, de lattam a szamlapot folyamatosan amig a srac kozeleben voltam,es nem kapcsolt ki a nano... valsz mivel o kozelebbrol latta o az idot is le tudta olvasni a sotetebb szamlaprol)
-
kolosanyi
veterán
Ezt sose értettem, hogy miért kellett. Szerintem baromi ronda így óraként használva.
-
BloodRay
veterán
Ennek a kategóriának(ultramini kijelzős "mp4" lejátszó) alapból semmi értelme szerintem, de így legalább lehet drága, rusnya, de irtó trendi kiegészítőket eladni az alapból röhejesen drága cucchoz...
-
iBlast
aktív tag
Ha nem arany áron mérnék még vennék is egyet iPod-al együtt
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
én meg a " szia, megtudnád hány óra van? megköszönném.." -nél
csakis csajoktól!... -
-=Ghost=-
őstag
válasz
Mr.Csizmás #27 üzenetére
Óra ami nem mutatja az időt, (de legalább "jól néz ki"... nem mondom, biztos van az a szög meg távolság) csak noszogatásra, és ha noszogatom még vissza is pofázik? Na az lenne karrierje végpontja.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
Na igen, azt talán nem erőltetném. Ha még csuklórázásra vagy valamire bekapcsolna a kijelző... Esetleg kiabálsz siri kisasszonynak, hogy "show me da tájm bi***"
#25 És te jobban sajnánlád a 40ks nanodat mint egy márkás órát? -
daniel909
addikt
szerintem is gáz. a nano legyen csíptetve mert így van tervezve. egy órát azért zúz az ember rendesen.
-
Bling95
őstag
Szeretem az apple cuccokat , de egy nano orakent? Undorito, felnemvennem.
Csakis rendes ora
-
TazLeacher
nagyúr
Értem én, hogy - szerinted - jól néz ki, de ez a funkcionalitás rovására megy. Ez kb. olyan, mintha egy telefonnal kényelmetlen lenne telefonálni...de legalább jól néz ki. Még azt is elfogadom, hogy ezt ugye nem erre találták ki, mert ez nem órának készült. Csak akkor ne állítsák be úgy, mintha tök jó lenne arra is. Kb. annyira jó, mint a telefon.Ott is megnyomok egy gombot, és látom az időt. Telefon meg manapság mindenkinél van, így ez aztán tök fölösleges.
-
GALARDO
addikt
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
Itt nem a márka a fontos, hanem, hogy jól néz ki.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
domerator #18 üzenetére
De, valószínűleg élt már akkor, csak - ahogy nekem se - neki nem volt kvarcórája. A "mutatósat" (nem "mulatósat", mit ez), meg nem kell nyomkodni. Cserébe nagyon fiatal korom óta ismerem órát.
GALARDO: amikor az iPhone-nak sz@r volt a térereje, tokot adtak. Valószínűleg ehhez meg egy műkezet fognak, ami majd nyomkodja helyetted.
Azért az a csudi jó, hogy már 15 éve is meg tudtam nézni a karórámat telefonálás közben. De az iPod nano karórával ez mára luxus lett.
-
Black Dragon
addikt
Én azt mondom, hogy akinek már van iPodja, de még nincs órája külön, akkor ez lehet egy alternatíva nekik, de ez már ízlés kérdése, hogy akarja-e ezt annak használni még pluszba. Akinek nincs iPodja, az ezért nem fog venni, és az sem biztos, hogy sokan fognak ilyet venni, akinek már van iPodja, mert azért mégiscsak 10k+-ról beszélünk, ami nem kevés egy ilyen óra tokért, de opcionális dolog, mindenkinek szíve joga eldönteni mire költi a pénzét.
-
domerator
veterán
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
...mert te nem éltél gondolom még akkor, amikor a sötétüveges, piros led szegmenses kijelzős kvarcórák voltak csak... amiken meg kellett nyomni a gombot, hogy mutassa az időt, mert ha folyamatosan mutatta volna, akkor nem bírta volna az elem.
-
GALARDO
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15 üzenetére
Ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák.
-
domerator
veterán
Khmmm... ott kezdődik, hogy azt sem tudtam, hogy a nano ilyen kis iphone lett
Nem lehet rossz ez a kombó, látni kellene élőben.
-
Hennet
aktív tag
ilyen cucc már azóta van kb mióta a nano kijött
de sajna bőrszíjasat nem láttam, a műanyagot neg használják az óvodások
-
macimeister
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
[link] Ez valóban szebb
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Rossz ember nem lehetsz.
-
Gadgetfun
tag
Futáshoz, bringázáshoz jó, lehet, hogy beruházok egyre
-
franc0
őstag
Ez a karóraPod nagyjából 16 éves korig elmegy, felette übercinkes.
-
-=Ghost=-
őstag
Kibír egyáltalán egy napot úgy, hogy folyamatosan megy a kijelző?
-
Alwares
aktív tag
Nagyon király lesz mikor beledugjuk a fefülhallgatót
-
RaveForce
veterán
mennyibe van egy ilyen nano legkisebb verziója? komolyan felkeltette az érdeklődésem, a hagyományos órák vhogy nem jönnek be, de egy ilyet talán még hordanék is
-
pusszycat
nagyúr
Ha nem óra ne vegye magára...
Samsung Wave GT-8500
-
Mr.Csizmás
titán
maradok a tag heuernél.
-
Ace owner
addikt
Kár hogy ilyen drága, meg ugye kéne hozzá egy pod is, de amúgy egész király dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest