- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Értem én, hogy - szerinted - jól néz ki, de ez a funkcionalitás rovására megy. Ez kb. olyan, mintha egy telefonnal kényelmetlen lenne telefonálni...de legalább jól néz ki. Még azt is elfogadom, hogy ezt ugye nem erre találták ki, mert ez nem órának készült. Csak akkor ne állítsák be úgy, mintha tök jó lenne arra is. Kb. annyira jó, mint a telefon.Ott is megnyomok egy gombot, és látom az időt. Telefon meg manapság mindenkinél van, így ez aztán tök fölösleges.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
domerator #18 üzenetére
De, valószínűleg élt már akkor, csak - ahogy nekem se - neki nem volt kvarcórája. A "mutatósat" (nem "mulatósat", mit ez), meg nem kell nyomkodni. Cserébe nagyon fiatal korom óta ismerem órát.
GALARDO: amikor az iPhone-nak sz@r volt a térereje, tokot adtak. Valószínűleg ehhez meg egy műkezet fognak, ami majd nyomkodja helyetted.
Azért az a csudi jó, hogy már 15 éve is meg tudtam nézni a karórámat telefonálás közben. De az iPod nano karórával ez mára luxus lett.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Rossz ember nem lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Automobilista 2
- Horgász topik
- BestBuy topik
- 8300 mAh, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Crypto Trade
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest