- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Értem én, hogy - szerinted - jól néz ki, de ez a funkcionalitás rovására megy. Ez kb. olyan, mintha egy telefonnal kényelmetlen lenne telefonálni...de legalább jól néz ki. Még azt is elfogadom, hogy ezt ugye nem erre találták ki, mert ez nem órának készült. Csak akkor ne állítsák be úgy, mintha tök jó lenne arra is. Kb. annyira jó, mint a telefon.Ott is megnyomok egy gombot, és látom az időt. Telefon meg manapság mindenkinél van, így ez aztán tök fölösleges.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
domerator #18 üzenetére
De, valószínűleg élt már akkor, csak - ahogy nekem se - neki nem volt kvarcórája. A "mutatósat" (nem "mulatósat", mit ez), meg nem kell nyomkodni. Cserébe nagyon fiatal korom óta ismerem órát.
GALARDO: amikor az iPhone-nak sz@r volt a térereje, tokot adtak. Valószínűleg ehhez meg egy műkezet fognak, ami majd nyomkodja helyetted.
Azért az a csudi jó, hogy már 15 éve is meg tudtam nézni a karórámat telefonálás közben. De az iPod nano karórával ez mára luxus lett.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Rossz ember nem lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest