- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Szerintem meg egyszerűen annyit kéne az emberek fejébe tömni, hogy csak évek kitartó munkájával fognak feltűnő változást elérni kinézet tekintetében, ergo nem ez kell legyen az elsődleges cél, persze a csapból is a "kockahas", "kerek popsi" folyik. Cserébe kihangsúlyozhatnák, hogy mennyire jó dolog együtt sportolni a barátokkal, családtagokkal és így értelmesen eltölteni az időt, nem a közösségi hálózatokon nézegetni, hogy a szomszéd fél kilométerrel (mérfölddel) többet tudott futni azonos idő alatt, mint én. Ha az átlagember egy héten kétszer összejárna a kollégákkal focizni egyet munkaidő után, már sokkal jobb formában lenne és még talán jobb kapcsolatokat is építene ki a munkahelyén, mert a sport összehozza az embereket. Hozzá hétvégente eljárhatna a családdal bringázni, túrázni, rosszabb időben úszni, jógázni, mit tudom én. Sokkal több kedvvel csinálja így mindenki (jó, vannak fanatikusok, akik magányosan talán még jobb teljesítményre képesek, én közéjük tartozom), mintha csak el akarnánk adni valami hasznavehetetlen izét nekik. Bár ebben az iparágban is az eladás a lényeg. Vegyél fehérjét, kreatint, meg kend be magad extra bedurrantós molekula mátrix alapú szintetikus sivatagi fenyőfa nedv izolátummal , mer' az jó, attól leszel görög szobor. Persze, véletlenül se a heti 5 (vagy több) kétórás edzéstől...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A sportolás fontos, bár sajnos egyre kevesebb idő jut rá. A Fitbix Flex egy karperec, amely méri, hogy aznap mennyit sétáltunk, és ezzel mennyi kalóriát égettünk.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest