Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feelgood
tag
válasz
manchester85 #50 üzenetére
Nézd végig a facetime commercialt! A saját exkluzív szolgáltatás nem a videótelefonálás találmánya, hanem a kivitelezés minősége. Soha nem mondta az Apple, hogy a videóchat a saját forradalmi ötletük. A hangsúly a "way never before" stb jelzőkön van, tehát a kivitelezés módján, nem magán a koncepción. Az embereket meg tulajdonképpen ez az, ami érdekli. Kényelmes, használható szolgáltatás, az, hogy létezett korábban is, senkit nem érdekel.
Ezzel nagyon egyet értek! Kár, hogy ezt sokan csak sokkal később fogják megérteni ezen a fórumon, vagy ebben az országban!
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #67 üzenetére
Végig a facetime-ról beszéltem, valahogy minden posztomban ez le volt írva... Te is az elején még ezzel példálóztál. Most hogy megértetted mit beszéltem a facetime-ról, jön, hogy skype exkluzivitás... Egész bizarr...
Olyan vagy mint egy vírus, folyamatosan alkalmazkodik és utolsó lehelletéig küzd...
Egy kicsit se érdekelt eddig se, hogy melyik platformra érhető el a legjobb videohívás, mert nem erről beszélgettünk eddig, de sztem PC-n, még pedig a yahoo messengerben a legjobb ez a szolgáltatás...
Az "ilyen programok" egyébként a videó hívást jelölték eddig mobil platformon, hiszen erről volt szó, a facetime maga is ennek egy apple verziója... Erről alkottam véleményt, amit szándékosan tagolva és elválasztva írtam a posztod reakciójától. Az már a te gondod, ha egybemosod...
Nálam amúgy a rangsor így nézne ki: Fring, Skype, Facetime. Az általad írt program, ami működik droidon és ios-n azért nincs a listámban, mert nem ismerem. Meg kéne nézni közelebbről.
A legújabb kérdésedre a válasz: ("Melyik platformra létezik a legjobb videóhívás lehetősége ingyenesen korlátoktól mentesen?")
Azt hiszem egyiken sem korlátoktól mentes. Ha mobil hálózaton is elérhető lesz hax nélkül megfelelő minőségben, na akkor beszélhetünk korlátoktól mentességtől...
Ha arra módosítod a kérdést, hogy wifi-t használva, már lehet válaszolni. Én a Fringre tenném le a voksom, mert bár a skype nagyon elterjedt és jó, nem mindenki használja ezt és nem is mindenki szaladozik iphone-nal. Így ha a barátaimmal szeretnék video chatelni, bezony csak a fring-hez nyúlhatnék mobilon.
Amúgy fura gondolkodás mód, hogy ha a facetime-t már nem tudod védeni, akkor legalább az iphone a legjobb a video chat-ben témát húzod elő... Miközben engem ez kicsit sem érdekelt eddig sem...
-
Everman
addikt
Azért azt illene figyelembe venni, hogy a FaceTime egy béta állapotban lévő szolgáltatás, amit a teszt időszak végéig csak OSX-ről és iPhone 4-ről lehet elérni. Amikor elkészül az Apple új adatközpontja, amire ezen szolgáltatás végleges változata is épülni fog, onnantól elérhető lesz a többi platform számára is. A 3G-s elérhetőség meg a szolgáltatóktól függ, a Skype is miattuk nem volt sokáig elérhető 3G-n. Egyelőre sajna a mobilszolgáltatók adatátviteli kapacitása eléggé véges és a mostanában egyre jobban elterjedő smartphone-ok csupán a sima internet hozzáféréssel (e-mail, web, facebook, twitter stb.) is simán padlóra küldik azokat.
Reményt ad, hogy a FaceTime hardveresen tömörített streamet közvetít, amivel kisebb adatforgalom mellett jobb minőséget tud nyújtani, mint a Skype, szóval, ha mostanra azt engedélyezték, akkor a FaceTime is elérhető lesz 3G-n a későbbiekben. -
manchester85
veterán
Hmm, nem, teljesen igazad van.
Na, te két mondatban tudtál olyat írni, amire rábólintok, és elismerem, erre a kolléga nem képes, inkább tények nélkül vitatkozik.
De ahogy a cikk is írja, ez kevés ember érint, ettől még persze teljesen jogos a felvetésed, hisz akit érint, az teljes értékűen használhatja. Csak mivel ettől függetlenül a platform nem nagyon terjedt el, így teljesen figyelmen kívül is hagytam, és csak a fontosabbakat csekkoltam le (android, symbian, winm). De hát akkor azt kell mondjam, e tekintetben a Maemo és az iOS holtversenyben van (bár azt a rendszer, sem magát a klienst nem ismerem).
-
GALARDO
addikt
válasz
Nem szeretnék belefolyni a vitátokba csak egy apró észrevétel:[link].Itt azt írja hogy elsőre Maemo 5 oprendszeren volt eléhető a skype videóhívás, vagy rosszul értelmezem?
-
manchester85
veterán
Most megint írtál fél oldal marhaságot. A facetime téma rég le volt zárva, fogalmam sincs minek hajtogatod még. Megbeszéltük, hogy az egy korlátolt szolgáltatás, minek fújod újra és újra? Újból felteszem a kérdést. Melyik platformra létezik a legjobb videóhívás lehetősége ingyenesen korlátoktól mentesen? Ehhez a vitához szóltál hozzá, erre reagáltál, ehhez írtad le, hogy más platformon ugyanúgy van rá alkalmazás...
Skype videóhívás van iPhone-ra, iPhone-ról akárhova, többi platformon nincs.
Fring videóhívás van a többi platformon, de a fring már nem támogatja a skype-ot
Te pedig ezt írtad:
"Számos más platformon is elérhetőek ilyen programok" (milyen?)
Na most légy oly' szíves ne mellébeszélni, és a kérdésre válaszolni. Hol és mi? Mert fringgel te nem fogsz tudni egy PC-nél vagy Mac-nél ülő skype felhasználót felhívni.
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #65 üzenetére
Rengetegszer válaszoltam már a kérdésre, hogy miért tartom átlagos szolgáltatásnak a facetime-t. Pl. [link] Ez pontosan a te állításod inverze vagyis, hogy miért nem jobb ez a feature, mint a többi. Semmi ködösítés nincs benne...
Csak ismételni tudom magam, hogy kiemelkedő része az, hogy natív, de lehúzza a szolgáltatást, hogy csak mac és iphone tulajok számára elérhető és egyelőre ZÁRT megoldás. A tálalás ellenére nincs benne semmi wow újdonság.
Ezzel szemben az alternatívák szélesebb körben használhatóak. Ezért összességében nézve nem érzem kiemelkedőnek az apple megoldását. Újra leírhatnám, hogy nem rossz a facetime, de úgy látom az egész arról szól csak részedről, hogy én is kiemelkedőnek tartsam ezt a szolgáltatást. Amíg a fenti pontok léteznek, nem fogom annak tartani.
Feltételezem az elterjedtség majd javulni fog az ipad 2-vel, amiben valszeg már lesz előlapi kamera. És ha tényleg egyszer nyílt szabvány lesz és elterjed, el fogom ismerni, hogy tényleg frankó. Addig olyan, mint a többi, van benne jó is meg rossz is. (Ahogy a cikkeben is írták, tetszik, de a világot azért nem váltja meg.)Amúgy iphone-n és symbian-n láttam már többször fring videóhívást (iphone-n skype videóhívást), így tudom miről beszélek. Valószínűleg android-n és winmo-n is ugyanazt tudja, de mivel nem néztem utána, mert nem érdekel annyira, így arra inkább kevésbé szeretnék hivatkozni. És a korrektség kedvéért le is írtam, hogy azt a részét nem ismerem.
Egyébként egy dolgot tényleg biztosan jól látsz, kiváncsi vagyok mikor unod meg. Lényegében arról vitatkozol velem elég régen, hogy facetime egy jó vagy pedig egy kiváló szolgáltatás.
Számomra ez kifejezetten szórakoztató, főleg az a része, amikor össze-vissza ugrálsz az érvelésben, mint egy ping-pong labda...
-
manchester85
veterán
Látom, a kérdésekre nem szeretsz válaszolni. Tőled idézek:
"Számos más platformon is elérhetőek ilyen programok"
Ez volt a vita alaptárgya. Sorold őket! A kérdésemre miért nem válaszoltál? Akár félreértett, akár nem (vagyis, hogy ő is az alkalmazásokra gondolt, nem a szolgáltatói videóhívásra) ugyanaz a téma adott: mitől jobb iPhone-on ez a feature, mint más platformon. Leírtam. Volnál szíves releváns választ adni ködösítés helyett, vagy most azt játsszuk, hogy mikor unom meg a folytonos válaszolgatást? Egy választ kértem, erre se voltál képes, ehelyett olyan dolgokban vitatkozol, amiknek konkrétan utána se néztél, csak hogy tied legyen az utolsó szó. Várom a kérdésre továbbra is a választ.
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #63 üzenetére
Már kezdtem félni, hogy kifogysz az ötletekből. Ez a magadnak dobott mentőöv a másik hitelességét kezdjük ki akcióval erre utalt...
Ezt a posztod olvasd át újra: #49
Egy részt emeltem ki a posztodból, amivel te magad is egyetértesz, de azért beszólsz a srácnak, hogy félreértett. Ő is erről beszélt. Kb. ezzel le is zártam ezt a részt, mást nem fogok megvédeni, meg más helyett se kell magyarázkodnom. Ha akarja, majd túlmagyarázza neked, bár kétlem, hogy sikerrel járna.
Utána új bekezdés és a saját véleményem írtam le a témával kapcsolatban. Ebből egy új beszélgetés kerekedett, és én folyamatosan ugyanarról beszélek, a véleményemről, ami nem változott, te pedig ide-oda ugrálsz, mindig más részt emelsz ki és másba kötsz bele.
Egyszer ez a szempont fontos, máskor más. Egyszer csak facetime-ról beszélsz, egyszer pedig globál az iphone-n elérhető videóhívásokról.
Én csak a facetime-ról alkottam véleményt és ehhez tartottam magam végig.
És pontosan azért tartom átlagosnak a facetime-t, mert más készüléken is elérhető ilyen szolgáltatás wifi-n...Kiváncsian várom az új észrevételt. (Amúgy már kértelek egyszer, hogy döntsd el, miről beszélsz... facetime vagy iphone... akkor a facetime-t választottad...
)
-
manchester85
veterán
Na, akkor egy rövid, tömör választ kérek, mert megint terelsz, hisz nem azzal kapcsolatosan írsz most se, amelyik vitához hozzászóltál.
Ghost hozzászólása az volt, hogy mivel jobb az iPhone videótelefonálás tekintetében, mint mások, ha a facetime helyett mást kell használni a legtöbb esetben:
-azzal, hogy a hivatalos, teljes képernyős, skype alkalmazást az iOS mobilplatformja egyedüliként tudhatja magáénak videóhívási funkcióval jelen pillanatban, a fring pedig nem használható skype felhasználók körében.
szerk: hoppá, most nézem: a fring már nem támogatja a skype-ot, tehát csak fring felhasználók között működik a móka, skype felhasználókkal nem.
Na, ennek fényében várom a válaszod akkor.
Ehhez szóltál hozzá, tehát erre reagálj légy szíves. Igaz vagy nem?
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #61 üzenetére
Mindig csak az idezgetes... Csak, h ertsd, a fring-t ismerem, de nem tudom, h ezenkivul van-e mas is.
Es hogy miert tartom atlagos szolgaltatasnak a facetime-t:
- facetime: kepes vagy vele wifin videotelefonalni mas iphone es mac userekkel (&nativ)
- skype: kepes vagy vele wifin videotelefonalni iphone userekkel es azon pc tulajokkal, akiknek elfut a gepen a skype
- fring: kepes vagy vele wifin iphone, ?winmo?, egyes symbian & talan android (ezt sem neztem meg) mobilosokkal&pc userekkel videotelefonalni
- ide meg johetne a tobbi alternativa pl droidra, de annyira nem fontos az erveles szempontjabol+nem is ismerem oketKorabban nagy vonaluan azt ajanlottad, hagyjuk a minoseget, igy a facetime kiemelkedo, m nativ alkalmazas, de az elerheto userek szama kisebb, mint a masik ket esetben.
En erre alapozva mondtam azt, h jo dolog a facetime, de osszesegeben atlagos szolgaltatas hiszen azonkivul, h nativ semmi egyebet nem tud. Nem mintha egy videohivastol mast varna az ember...
Kicsit megmosolyogtato, h az iegod mar az is zavarja, ha egy idolog nem bikicsunaj, "csak" atlagos, mintha drama lenne, ha valami nem tunik ki a tobbi kozul. Az atlagos ugyanis onmagaban meg nem rossz v jo, csak nem kiemelkedo a tobbitol osszessegeben. -
manchester85
veterán
"De hogy megnyugodj, neked a legeslegjobb videóhívás szolgáltatás a facetime, sztem pedig semmivel sem tud többet"
"de ha van pl fring (vagy más, nem néztem meg), ami platform független és működik"
Ez így hiteles.
Szerinted semmivel nem tud többet, de azért konkrétan nem tudod, hogy minél is.
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #58 üzenetére
A magyarázkodás nagyon megy...
Elsőre is értettem, csak szeretsz kiemelni részeket, én meg direkt felhívtam a figyelmed, hogy ez mennyire félreérthető.
De hogy megnyugodj, neked a legeslegjobb videóhívás szolgáltatás a facetime, sztem pedig semmivel sem tud többet, mint az alternatívák és sajnos csak iphone-n és mac-n érhető el.
álohááá!
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #58 üzenetére
Mindkét idézet tőled van az előző posztomban...
-
manchester85
veterán
Hihetetlen, hogy te minden céllal és eszközzel a magad igazát bizonygatod.
Ezzel mi a gond?:
Abban a posztodban, amire válaszoltam ez szerepelt:
"A vita pedig onnan indult, hogy mivel jobb az iPhone a többinél, ha facetime helyett mást kell használni."Segítek értelmezni: miben jobb az iPhone a többinél (videóhívás tekintetében) ha facetime helyett mást kell használni. Ez elég nyilvánvaló szerintem. Mégis mire utalna a facetime a szövegkörnyezetben? Szó nem volt a videóhívás létjogosultságáról általánosságban abban a vitában, amihez hozzászóltál...
"Most azt írod:
"A vita nem a készülékről, hanem magáról a videóchat használatáról szólt."Igen, ezt írom, mert te behoztad azt, hogy a videóhívástól nálad nem lesz jobb egy készülék. Magyarul egy teljesen más ide nem kapcsolódó irányba terelted el a témát, úgy meg nehéz vitatkozni, ha az egyik fél inkonzekvens dolgokról beszél, aztán még ő kéri ki magának...
Komolyan mondom, amíg más bele nem törődik, hogy neked van igazad, te nem hagyod abba.
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #56 üzenetére
De nem szeretem az ilyen értelmetlen vitákat...
Ha a fejed tetejére állsz és 623x leírod, hogy a facetime a legeslegjobb video hívás alkalmazás, számomra akkor is csak egy kellemes szolgáltatás lesz és mivel van más platformon is alternatívája, így még csak exkluzívnak sem tartom... (magát a video hívást és nem a skype video hívást vagy a facetime-t, mert ugye az csak ios-n megy.)
Ahogy korábban írtam, ez az apple saját zárt megoldása egy, már létező dologra. Nekem ennyit jelent a dolog és kérlek méééég győzködj egy kicsit.
Pattoghatsz rajta, mint a ping-pong labda, de ennyi.
Amúgy egy-egy mondatod kiragadni veszélyes az eredeti szövegkörnyezetéből, mert félreérthető:
Abban a posztodban, amire válaszoltam ez szerepelt:
"A vita pedig onnan indult, hogy mivel jobb az iPhone a többinél, ha facetime helyett mást kell használni."Most azt írod:
"A vita nem a készülékről, hanem magáról a videóchat használatáról szólt."El kell döntened miről akarsz meggyőzni, mielőtt belevágsz és azt is érdemes számításba venni, hogy a másik felet egyáltalán meg kell-e győzni arról... (Pl. kritizáltam a szolgáltatást? nem... nem bántottam a minőséget és még csak azt sem hoztam fel, hogy csak wifi-n megy... annyit jegyeztem meg, hogy van ilyen más platformra is. Erre jössz, de hogy ez a legjobb... kb nem érdekel, hogy mennyire jó, mert már nincs iphone-m, így nem fogom használni a közeljövőben... Most elmegyek itthonról, így olvasgasd át miket írtam, gondold végig, aztán hagyjuk a témát.
)
-
manchester85
veterán
"Ezektől számomra nem lesz jobb a készülék, igaz nekem huszad rangú dolog a videochat.."
A vita nem a készülékről, hanem magáról a videóchat használatáról szólt. Tehát teljesen irreleváns dolog eldönteni, mennyire jó, hasznos vagy fölösleges ez a funkció, hisz magáról a funkcióról, és annak különféle platformon való összehasonlításáról volt szó.
"ami platform független és működik, egyik sem túl nagy szám."
Ez megint egy felszínes véleménynyilvánítás, csak, hogy neked legyen igazad.
Ahogy működik, az itt a lényeg. A facetime nyújtja a legjobb minőséget, ez vitán felül áll, de ezt vegyük ki a sorból korlátjai miatt. Utána következik a skype, ami nyilvánvaló hogy e tekintetben a legjobb megoldás. Milyen platform független dolgokra gondolsz? Valami kis távol-keleti cég, aki előbukkan a semmiből?
A fring is tulajdonképpen egy 3rd party alkalmazás, hisz az is skype-on keresztül működik, ez pedig nyilvánvaló minőségromlást eredményez.
Nem tudom, mire tartod fel, hogy továbbra is "semmi extra", amikor konkrétumokat nem tudsz felhozni, a tények pedig két dolgot bizonyítanak, de ezt már sokszor leírtam: A legjobb minőségű videóhívás megoldás mobil platformra jelenleg a facetime. Korlátoltságai miatt vegyük ki a számításból, így a következő legjobb megoldás a szinte ezen a téren egyeduralkodó skype, ami ebben a formában szintén csak iPhone-ra érhető el, de a videóhívás bármilyen skype videóhívást támogató eszközzel, PC-vel, Mac-kel működik. Nehéz lenne egyszer elismerni, ha oké, neked van igazad?
Az egész dolog pedig abból indult ki, hogy a Facetime szar, ha meg mást kell használni, az nem csak iPhone-ra van. A skype pedig a világ legtöbb pontján egyet jelent a videóhívással, úgyhogy amíg csak iOS-en van ez a funkció, egyenesen a cégtől, nem ótvar segédprogrammal, addig ez a vita elég értelmetlen lesz szerintem.
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #54 üzenetére
Ezektől számomra nem lesz jobb a készülék, igaz nekem huszad rangú dolog a videochat...
Pl. szép és jó, hogy facetime és skype video chat ios exkluzív, de ha van pl fring (vagy más, nem néztem meg), ami platform független és működik, egyik sem túl nagy szám. Főleg, hogy egyelőre még sokkal több nem iphone, de okostelefon user van, mint iphone. Vagyis a facetime-mal ellesznek az alma userek, mindenki más meg ha akar videochatelni, használni fogja a többi platform független progit. Így továbbra is fenntartom a véleményem, hogy nem rossz dolog, de ebben a formájában semmi extra.
-
manchester85
veterán
De eredetileg nem is a facetime-ról volt szó, ghost problémája abból eredt, hogy ha van más megoldás a korlátokra (vagyis nem facetime használat) akkor mivel jobb, mint a többi platform. Én meg leírtam ugyebár ezeket a dolgokat.
Igen, voipra jó a fring, de nem videóhívásra.
És most ugye arról beszélünk.
Nem bántok senkit, iOS-re van skype videóchat, más platformra (jelenleg) nincs. Akkor milyen kötöttségekről beszélünk?
Az nem egyéni ízlés kérdése, hogy a facetime-tól függetlenül a világ legjobb videochat szolgáltatója, a skype saját alkalmazása egyedül iOS platformra biztosítja ezt a funkciót. A vita pedig onnan indult, hogy mivel jobb az iPhone a többinél, ha facetime helyett mást kell használni. Talán ezzel, nem?
-
Polllen
nagyúr
válasz
manchester85 #52 üzenetére
Azért nem érted a problémám, mert nincs is...
Nem írtam, hogy mézesmázos csomag, csak a szokásos apple tálalást figuráztam ki. Arra felé minden hűvazze újdonságnak van beállítva általában, még a legtriviálisabb dolgok is.
A facetime-ra visszatérve, ez még mindig egy ingyenes videohívás szolgáltatás, ami más készülékeken is elérhető. Egyetlen előnye a hátránya is. Natív iOS szolgáltatás, így platform függő. Ezenfelül lehet csűrni-csavarni a szavakat, de ez még akkor is csak egy videóhívás szolgáltatás lesz.
Fring... egyéni ízlés kérdése, én nagyon sokáig használtam voip-ra, míg volt iphone-m.
Még mindig kérlek, hogy idefense off...
Legalább azokat ne buzeráld, akik nem bántják az iOS-t, csak közömbösek...
-
manchester85
veterán
Nem értem a problémád. Leírtad, hogy a facetime egy mézesmázos csomag az iUserek számára. Én meg leírtam, miért nem az, és miért több annál, mintsem egy létező dolog kisajátítása. (Több, ugyanakkor kevesebb is, de a minőségre mindig vevők az emberek, ugyebár, ez meg elvitathatatlan). A fennmaradó lehetőségek a skype (ami szintén csak iPhone-ra érhető el videóhívással), az általam említett Tango (ami androidra és iOS-re is van) valamint a szóra sem érdemes fring, amely a létező legrosszabb megoldás. Tehát oda jutottunk, hogy Facetime ide vagy oda, az azt követő megoldások is az iPhone felé húznak, már ami az ingyenes szolgáltatásokat illeti, valamint a jelenlegi helyzetet, mert ez nyilván változni fog. De a lényeg: világ legnépszerűbb videóchat alkalmazása, a skype jelenleg csak iOS platformon érhető el videóhívás funkcióval. Ezen nem hiszem, hogy lenne mit tovább magyarázni. Vagy most az a baj, hogy van egy facetime funkció is?
-
Polllen
nagyúr
válasz
"Kérdés?" (látom ez kikerült a posztodból...
)
A posztomban egyetlen olyan mondat volt, amiben kérdés féleség fogalmazódott meg:
"Uh nem is értem mi ez a sok indulat egy ilyen szolgáltatással kapcsolatban... "
Azért köszönöm a hosszú posztot, máskor kérlek olvasd el még egyszer, hogy mire válaszolsz. Kb. egy mondat volt, ami válasznak ment, aztán szünet és a véleményem a szolgáltatásról. Nem bántottam a facetime-t, de azért jól megvédted ezt a "minden megoldást überel" videochat-t. Néha nyomj az idefense disable-re!!! (vagy kicsit kalibráld!)
Bár továbbra sem értem, miért válthat ki minden féle fura indulatot az emberekből egy sima video chat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple saját videótelefonálási módszerrel örvendeztette meg a világot, melyről nagyon elismerően nyilatkoznak. Megnéztük mi is.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Tesla topik
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Futás, futópályák
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Mesterséges intelligencia topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest